Jump to content
BulForum.com

Ще се изложи ли БНТ

mIRCata

Ще пусне ли реклами - отново ?  

42 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Как мислите - дали БНТ отново ще прояви талант да оплесква нещата като отново пусне реклами по време на излъчването на закриването на олим. игри? На откриването го направи този номер, да ли са си взели поука? Аз лично мисля, че не .

Разбира се че ще го направят отново. Всичко е пари приятелю, а знаеш ли колко е цената да излъчат клипчето точно по това време. Много и те няма да се откажат от тези пари. Пука им на тях за бедните зрители. Както някога казваше един български любимец "Да го....".

Така че каквото и да си говорим реклами ще има. От това се издържат телевизиите. Друг е въпроса че националната телевизия се издържа от джоба на данъкоплатеца и не би трябвало това да е основната им цел. Ама да търсиш точно в тая телевизия логика, където 90 процента от хората не знаят какво правят, си е направо смешно.

На въпросът "Ще пусне ли БНТ реклами?" гласувах да, но не смятам, че това е "излагане". Ако е така то БТV ще бъде най-излагащата се телевизия, а до колкото знам е една от най-успешните телевизии в България. Да рекламите са неприятно нещо, особено в някои важни моменти от излъчваните неща, но няма как, така се издържа всяка една телевизия - най-вече от реклами (доколкото знам).

Абе то btv да си пуска рекламите ама на откриването май само БНТ пускаше реклами - не съм сигурен, но май е така. Все пак това не се случва всеки ден - 1 на 4 год. не е някой мач от футболното първенство дето и да не видиш 5 мин ще ти е все тая(освен ак оняма гол де) Има си неща които . Пък и както каза Lyv4o "националната телевизия се издържа от джоба на данъкоплатеца и не би трябвало това да е основната им цел" Излиза че плащам на БНТ да взима пари за реклами, които да ми излъчва вместо да се накефя на шоу-то дето са го мислили сумати време

БНТ са доста закъсали от към реклами, никой не иска да си дава парите на телевизия която мн малко се гледа. Затова олимпииските са им добре дошли и естествено че ще си пуснат рекламите.

Аз смятам, че рекламите бяха най-интересното от тия официални тържества.

Мухахахахахаха, абсолютно! Подкрепям те с две ръце Карамане :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...