gavreto Posted October 29, 2016 Share Posted October 29, 2016 Купувам антена за wifi , втора ръка нещо евтино. Само от Плпвдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 29, 2016 Share Posted October 29, 2016 С кабел, без кабел? Щото имам една такава с двуметров кабел и магнитна основа, дето я пазя от 2 месеца за един съфорумец, който нещо изчезна и не си я потърси. Едит: Един друг съфорумец ми се обади, че я иска (все още), а той я искаше още преди месец, така че ще отиде при него. Ама аз нали я исках таз антена и ти я пазеше за некъв тип. Даже ме помоли да се откажа в негова полза.Ако още стои - аз все още я искам Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavreto Posted October 31, 2016 Author Share Posted October 31, 2016 С кабел, без кабел? Щото имам една такава с двуметров кабел и магнитна основа, дето я пазя от 2 месеца за един съфорумец, който нещо изчезна и не си я потърси. Едит: Един друг съфорумец ми се обади, че я иска (все още), а той я искаше още преди месец, така че ще отиде при него. То и аз намерих , може да се трие Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.