Botev1912 Posted August 29, 2004 Share Posted August 29, 2004 Пиша тази тема в win_appz, щото проблема явно е софтуерен. Значи както си карам някой път за част от секундата леко забавя, нещо като насичане за много кратко. С 44.03 drivers на FX 5200 вървеше идеално, но от 5ххх квито и да сложа все така прави. Сега и с 5900XT и driver 61.77, но пак прави така. Пробвал съм и с 53.03 - същия резултат. Не може ли да се оправи по някъв начин. Явно не е от видео картата, все пак доста по-тежки игри върват без лаг, а може би е от драйвъри или от настройки или пачове на играта. Пускал съм е на 640х480 на low, на 1024x768 на high - но все тая - пак някой път забавя, все едно колата спира за една стотна и пак продължава. Тва става някъде през 20-30 секунди и то всеки път на едно и също място на пистата. И у други хора съм виждал същото нещо с GF4 Ti 4200, както и с FX 5900XT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted August 29, 2004 Share Posted August 29, 2004 Пиша тази тема в win_appz, щото проблема явно е софтуерен. Значи както си карам някой път за част от секундата леко забавя, нещо като насичане за много кратко. С 44.03 drivers на FX 5200 вървеше идеално, но от 5ххх квито и да сложа все така правеше. Сега и с 5900XT и driver 61.77, но пак прави така. Пробвал съм и с 53.03 - същия резултат. Не може ли да се оправи по някъв начин. Явно не е от видео картата, все пак доста по-тежки игри върват без лаг, а може би е от драйвъри или от настройки или пачове на играта. Пускал съм е на 640х480 на low, на 1024x768 на high - но все тая - пак някой път забавя, все едно колата спира за една стотна и пак продължава. Тва става някъде през 20-30 секунди и то всеки път на едно и също място на пистата. И у други хора съм виждал същото нещо с GF4 Ti 4200, както и с FX 5900XT <{POST_SNAPBACK}> I az imam sa6tiq problem s FX 5200/128 MB DDR 6te se radvam i az ako nqkoi predloji nqkak da se opravi problema.Draiveri ne sam smenql e i moite sa stari4ki 44.03 ako ne laja Probvax edni drugi novi ne si spomqnm koi bqxa no kartata mi ne gi priema6e.Ako nqkoi predloji kak da se opravi problema 6te se radvam.10x predvaritelno EDIT:moga da dobava 4e igrata sam q ka4val ot dve razli4ni mesta(ot dvama 4oveka sam vzimal diskovete s NFSU)i problema e sa6tiq(za koito stava duma po gore) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted August 29, 2004 Author Share Posted August 29, 2004 Бла цитат от един друг форум Споко. Това няма оправяне. Каквото и да направиш винаги ще го има. Преди време мислих, че е от background процеси по време на игра, обаче не е от тях, въпреки че и те пречат малко. Няма ли да е малко смешно да имаш Атлон 64 и нвидиа 6800 ултра и да ти прави така Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted August 29, 2004 Share Posted August 29, 2004 Бла цитат от един друг форумНяма ли да е малко смешно да имаш Атлон 64 и нвидиа 6800 ултра и да ти прави така <{POST_SNAPBACK}> sme6no e.Pri tezi komponenti lag e nemislimo da ima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted August 29, 2004 Author Share Posted August 29, 2004 Ами хората казват че тва е от играта. Квото и да сложиш ще прави така. Щото там кадрите не падат просто засича. Бъг на играта. Значи проблема не е в нас, ами в самата игра. Все си мислех, че може да се оправи по някъв начин Един цитат Този проблем го има само при Нвидиа имам 2 Нвидиа и 2 ати 4200/5700 9500/9600хт и мога само да кажа че няма никакъв проблем при ати върви гладко а при НВ само 1вата обиколка после това изчезва. играл съм я и на 9800про там пък има друг проблем трябва да я пуснеш на мах шот неможе да се кара много е бързо тая игра цялата е бъгава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.