Jump to content
BulForum.com

проблем с активирането

lukather

Recommended Posts

след като си смених драйвърите на видео картата уиндоуса взе да ми вади съобщение че конвигурацията на компа ми се е променила и трябва отново да си активирам уина :wacko: той самия е от оргинално цд и с оргинален номер но когато го въведа ми казва че броя на активациите ми с този номер се е изчерпал :confused някой може ли да помогне с съвет или с валиден номер?

1000X предварително

не ми се преинсталира искам някое по елегантно решение :(

Ami vij az sam sas Windows SP2.Instalira se bez da ti iska seriini nomera krakove i drugi gluposti.Za 1 chas i polovina go praia s kachvane na si4ki programi i igri daje.Ama ako ne te ustroiva po4akai niakoi da ti dade po dobro reshenie ot men :)

след като си смених драйвърите на видео картата уиндоуса взе да ми вади съобщение че конвигурацията на компа ми се е променила и трябва отново да си активирам уина :wacko: той самия е от оргинално цд и с оргинален номер но когато го въведа ми казва че броя на активациите ми с този номер се е изчерпал  :confused някой може ли да помогне с съвет или с валиден номер?

1000X предварително

Избираи активация по тела

опитах купища активационни номера и никой не става,пробвах и с един crack който премахна някакви файлове и сега в като погледна msinfo32.exe вече не пише че ми предстои активация и не ми вади напомнящи съобщения докато компа си работи но при рестартиране пак си вади съобщението че поради промени в хардуера се налага активация -изобщо вече не знам какво става :wacko:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...