lukather Posted August 29, 2004 Share Posted August 29, 2004 след като си смених драйвърите на видео картата уиндоуса взе да ми вади съобщение че конвигурацията на компа ми се е променила и трябва отново да си активирам уина той самия е от оргинално цд и с оргинален номер но когато го въведа ми казва че броя на активациите ми с този номер се е изчерпал някой може ли да помогне с съвет или с валиден номер? 1000X предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted August 29, 2004 Share Posted August 29, 2004 Ami instalirai si druga versia.Ima kolkoto shtesh,osven ako ne si niakoia firma da ti triabva registrirana versia Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukather Posted August 29, 2004 Author Share Posted August 29, 2004 не ми се преинсталира искам някое по елегантно решение Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted August 29, 2004 Share Posted August 29, 2004 не ми се преинсталира искам някое по елегантно решение <{POST_SNAPBACK}> Ami vij az sam sas Windows SP2.Instalira se bez da ti iska seriini nomera krakove i drugi gluposti.Za 1 chas i polovina go praia s kachvane na si4ki programi i igri daje.Ama ako ne te ustroiva po4akai niakoi da ti dade po dobro reshenie ot men Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted August 29, 2004 Share Posted August 29, 2004 след като си смених драйвърите на видео картата уиндоуса взе да ми вади съобщение че конвигурацията на компа ми се е променила и трябва отново да си активирам уина той самия е от оргинално цд и с оргинален номер но когато го въведа ми казва че броя на активациите ми с този номер се е изчерпал някой може ли да помогне с съвет или с валиден номер? 1000X предварително <{POST_SNAPBACK}> Избираи активация по тела Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukather Posted August 30, 2004 Author Share Posted August 30, 2004 опитах купища активационни номера и никой не става,пробвах и с един crack който премахна някакви файлове и сега в като погледна msinfo32.exe вече не пише че ми предстои активация и не ми вади напомнящи съобщения докато компа си работи но при рестартиране пак си вади съобщението че поради промени в хардуера се налага активация -изобщо вече не знам какво става Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.