Midex Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 Понеже имам 2 еднакви и единият го пуснах за продажба в OLX, мисля че мога да го пусна и тук на промоционалната за форума цена от 12 лева. Мащабът е 1:12 с приблизителни размери 16 см х 12.5 см х 8.5 см като всяка една извивка и пропорция отговаря абсолютно точно както е и в оригинала, който е бил сканиран. Подходящ е за хора с подобно хоби като моето, за деца или просто да си го сложите на някой рафт в офиса или вкъщи. Слагам снимките от сайта откъдето съм го взимал, понеже не ме бива много да снимам такива черепи (вече съм се опитвал няколко пъти). Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 21, 2016 Share Posted October 21, 2016 Я ми го запази на мене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 21, 2016 Author Share Posted October 21, 2016 Точно на тебе пък за к'во ти е не знам, ама ще ти го запазя...даже ще ти закръгля цената на 10 лева, че да не търсиш дребни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 17, 2016 Author Share Posted November 17, 2016 Отиде да яде колегата си Раптор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.