Jump to content
BulForum.com

Въвежда се еднократен "UP" и за раздел продава

Recommended Posts

Ще ви се разкаже играта сега да следите по темите колко UP-а имат....

Голям автогол е това според мен.

Мисля че системата на олх-а с "опция" за UP след 30 дена е по-добра алтернатива - хем се въртят обявите, хем ако някой си е забравил обявата ще го подсети с мейл за нея.

Ще ви се разкаже играта сега да следите по темите колко UP-а имат....

Голям автогол е това според мен.

Много си далече от истината - толкова съм наясно с всеки от продаващите тук, че ми е достатъчно само да погледна кой ъпва и вече знам дали се тарикати или не...дори нямам нужда да влизам из темите и да следя постовете. :)

Много си далече от истината - толкова съм наясно с всеки от продаващите тук, че ми е достатъчно само да погледна кой ъпва и вече знам дали се тарикати или не...дори нямам нужда да влизам из темите и да следя постовете. :)

Ок, но това важи за теб..... Дали "новоизлюпеният" модератор знае всичко това?

Само мнение ;)

Хм... само да питам - има тема за продaване, затварям я и я отварям на ново - и така всяка сутрин. Вместо ъп-ване?

Би ли имало проблеми? Има ли правило, което да се наруши?

Ами нека някой да се пробва с гореописаното упражнение, пък то ще се види. ;) Първо той сам няма как да я затвори, а трябва да укаже ясно в темата, че сделката е приключена...или...да пусне рапорт със същото съдържание...или...евентуално да помоли модератор да я премести в "Приключени сделки", където тя си остава пред погледа на всеки съфорумец, който прояви интерес да я потърси. Така че този, който смята да съобщава за затворени теми и после да отваря отново същите или трябва да е много глупав, или просто вече е решил да не посещава форума - било по собствено желание или пък с малко помощ от поддържащия персонал, но не мисля, че тук има чак толкова глупави хора, които да не си направят сметката, че точка 3 важи изобщо и по принцип. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...