Midex Posted October 18, 2016 Share Posted October 18, 2016 Издействахме го. П.П. Закачам темата за известно време, за да я видят повече хора. След това ще я изтрия и ще оставя само анонса отгоре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 18, 2016 Share Posted October 18, 2016 Браво, поздравления. Дано няма излишни драми сега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 18, 2016 Author Share Posted October 18, 2016 Между другото - имаме си и един нов(оизлюпен) модератор...скоро ще го видите в действие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gyumishev Posted October 23, 2016 Share Posted October 23, 2016 Тоя форум не е вече оня форум! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 23, 2016 Author Share Posted October 23, 2016 Развиваме се...или западаме - в зависимост от гледната точка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisBeljata Posted October 25, 2016 Share Posted October 25, 2016 Ще ви се разкаже играта сега да следите по темите колко UP-а имат.... Голям автогол е това според мен. Мисля че системата на олх-а с "опция" за UP след 30 дена е по-добра алтернатива - хем се въртят обявите, хем ако някой си е забравил обявата ще го подсети с мейл за нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 25, 2016 Author Share Posted October 25, 2016 Ще ви се разкаже играта сега да следите по темите колко UP-а имат.... Голям автогол е това според мен. Много си далече от истината - толкова съм наясно с всеки от продаващите тук, че ми е достатъчно само да погледна кой ъпва и вече знам дали се тарикати или не...дори нямам нужда да влизам из темите и да следя постовете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisBeljata Posted October 25, 2016 Share Posted October 25, 2016 Много си далече от истината - толкова съм наясно с всеки от продаващите тук, че ми е достатъчно само да погледна кой ъпва и вече знам дали се тарикати или не...дори нямам нужда да влизам из темите и да следя постовете. Ок, но това важи за теб..... Дали "новоизлюпеният" модератор знае всичко това? Само мнение Link to comment Share on other sites More sharing options...
rargirov Posted October 25, 2016 Share Posted October 25, 2016 Хм... само да питам - има тема за продaване, затварям я и я отварям на ново - и така всяка сутрин. Вместо ъп-ване? Би ли имало проблеми? Има ли правило, което да се наруши? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 25, 2016 Author Share Posted October 25, 2016 Ами нека някой да се пробва с гореописаното упражнение, пък то ще се види. Първо той сам няма как да я затвори, а трябва да укаже ясно в темата, че сделката е приключена...или...да пусне рапорт със същото съдържание...или...евентуално да помоли модератор да я премести в "Приключени сделки", където тя си остава пред погледа на всеки съфорумец, който прояви интерес да я потърси. Така че този, който смята да съобщава за затворени теми и после да отваря отново същите или трябва да е много глупав, или просто вече е решил да не посещава форума - било по собствено желание или пък с малко помощ от поддържащия персонал, но не мисля, че тук има чак толкова глупави хора, които да не си направят сметката, че точка 3 важи изобщо и по принцип. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.