XeForce3 Posted August 29, 2004 Share Posted August 29, 2004 Днеска се чудих какво да права и изнамерих от дата.бг тази нова версия (даже не знаех че е има) изтеглих е доста е променена (може да се изтегли от тук) пуснах на бързо, и ето моя резолтат 52.6МБ/с някой който му се занимава да сложи и той резолтати със снимка (не че си нямаме доверие, ама да е по достоверно за портокола)... Успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted August 31, 2004 Author Share Posted August 31, 2004 Не бъдете срамежливи Знам че тестовете са ви добри - ама не искате да ги покажете Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 Пуу..моя е само 41... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted August 31, 2004 Author Share Posted August 31, 2004 Пуу..моя е само 41... <{POST_SNAPBACK}> Какъв е ХДД - дай снимка от програмата Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 За какво служи тази програма, че не знам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted August 31, 2004 Author Share Posted August 31, 2004 За какво служи тази програма, че не знам? <{POST_SNAPBACK}> Тества бързината на твърдия диск. Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 Тества бързината на твърдия диск. <{POST_SNAPBACK}> Мерси ама за какво ми е да го тествам. Печеля ли нещо с това? Моля кажете! Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted August 31, 2004 Author Share Posted August 31, 2004 Мерси ама за какво ми е да го тествам. Печеля ли нещо с това? Моля кажете! <{POST_SNAPBACK}> Не се печели абсолютно нищо. Ако нямаш намерение да тестваш не пиши в темата. Благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 Мерси ама за какво ми е да го тествам. Печеля ли нещо с това? Моля кажете! <{POST_SNAPBACK}> Мерим си пишките Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmhaker Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 Мерим си пишките <{POST_SNAPBACK}> А добре!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alien® Posted September 1, 2004 Share Posted September 1, 2004 Avg Read-30.0Mbps Maxtor D-540X ATA66 5400rpm 2Mb cache Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.