Jump to content
BulForum.com

Търг за видеокарта XFX Radeon HD 5850 1GB 256-Bit GDDR5

Recommended Posts

XZwgwhm.jpg 3mjCgF8.jpg TjFg7NA.jpg V7u1QIw.jpg

Търг за видеокарта XFX Radeon HD 5850 1GB 256-Bit GDDR5

Начална цена: 10 лв

Минимална стъпка на наддаване: 1 лв

Блиц цена: 60 лв

Край на търга: 19.10.2016 / 19ч:59мин.

Видеокартата е с вентилатор от XFX 5830, който на външен вид 1:1 с оригиналния. Едното перо на вентилатора е лепено, тъй като е било счупено. След лепенето вентилаторът е работил повече от година и не е имало никакво отлепяне, падане и т.н.

Видеокаркартата има проблем с оборотите на вентилатора. До 70-75 градуса вентилаторът работи на ниски обороти. След това започва да работи на 100% и е доста шумен. Флашвал съм картата с други биоси, променял съм профила на вентилатора в биоса, пробвал съм програми за регулиране на оборотите, но всичко без успех. Въпросният вентилатор работеше без проблем на 5830, от където е взет.

Почистена е. Сменена е термопастата. Без оригинална опаковка, с кабел Molex 2x to VGA Power 6pin. Без гаранция.

Намира се в гр. Пловдив. Може да се изпрати с куриер за страната за сметка на купувача.

Търгът е спечелен от rosen_s.

38

Вадиш 38 лева за карта, а същевременно ми дължиш 28 лева/ 2x1GB DDR2 + 160GB HDD/ сигурно стана една година, но спрях да те търся защото все различни оправдания чувах.... Отделно и онази матрица която взех от теб не работи.

Както и да е, аз съм ги опростил тези пари, но някой ден ще попаднеш на човек който не разсъждава като мен и тогава не се знае в какъв филм ще изпаднеш ;)

Успех с търга, но в момента се бориш с ИГРАЧИ, а не с полски свирачи ;)

Крайно време е и тук да има стикната тема за нелоялни продавачи/купувачи. Ако разбира се модераторите искат да остане нещо от този раздел, че той и без това е доста зле.

39лв

След 2 минути ще има стикната тема за некоректни продавачи/купувачи, ако изобщо може да е полезна. Само ще помоля да не се разправяте в темите за продажби, а да ползвате темата за коментиране проблемите в раздела или евентуално новосъздадената тема.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...