Lightpower Posted October 1, 2016 Share Posted October 1, 2016 Един Must Have Update за Вашата Система - без значение дали я използвате за забавление или работа. И двата харда са неразпечатвани, идват с 3 години гаранция директно от произродителя. Снимките ви дават останалата информация - получавате наистина качествен и струваш парите си SSD диск. Използвам същия модел откакто излезе и го обожавам, затова реших да ви предложа и вие да си вземете на изгодна цена. Мога дори да ви пусна тестове от моя личен (тези няма да ги разпечатвам), но по-натам, тъй като не съм от този компютър. Цена - 110лв за 240gb SSD! За контакт: лс или 088 802 8361, за лично предаване - района на гр.Перник. Иначе изпращам по Еконт в същия ден с опция преглед за в офис или тест за във вас. Серия - X1 Series - Висок Клас Скорост на Четене / Писане Read: 550Mb/s / Write: 470Mb/s - от това по-бързо няма да усетите разликата.. Размери: 2.5" - 100x69.75x7 mm Капацитет: 240GB, SATA III TRIM: Support Link to comment Share on other sites More sharing options...
achod Posted October 1, 2016 Share Posted October 1, 2016 Оставаща гаранция? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lightpower Posted October 1, 2016 Author Share Posted October 1, 2016 И двата диска са неотваряни, на 4-тата снимка се вижда. Имат 3 години гаранция директно от производителя. Това е, че шанса SSD да се развали е нищожен, моя го използвам 3-та година и съм изключително доволен, преди това съм имал на Kingston. Link to comment Share on other sites More sharing options...
achod Posted October 1, 2016 Share Posted October 1, 2016 На мен вече ми се развали един. Добре, че беше в гаранция. Също и на мен - ADATA, подмениха ми го гаранционно. За това питах... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slick Posted October 2, 2016 Share Posted October 2, 2016 Имат 3 години гаранция директно от производителя. Това е, че шанса SSD да се развали е нищожен, Не заблуждавай хората, това са китайски ментаци и "гаранцията" означава пращане до Китай - съксес. Същият диск ми се скапа при първия опит за инстал на боза. Стигна до някъгде инсталацията, зацикли и след рестарт повече биоса не го видя - и то на работна станция... Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted October 2, 2016 Share Posted October 2, 2016 И двата диска са неотваряни, на 4-тата снимка се вижда. Имат 3 години гаранция директно от производителя. Това е, че шанса SSD да се развали е нищожен, моя го използвам 3-та година и съм изключително доволен, преди това съм имал на Kingston. Би ли постнал тестове от твоя SSD? Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted October 2, 2016 Share Posted October 2, 2016 Чета тук условията на гаранцията и попадам на следното: 2. What isn’t covered by the warranty?Purchases from unauthorized resellers5. What is a valid proof of purchase?An Amazon order number or eBay username for a purchase made through an authorized Drevo Reseller6. What if I don’t have any proof of purchase?If you made your purchase through an authorized Drevo Reseller, you may contact the Reseller to see if they can provide a copy of your receipt. Какви документи ще получи купувача? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lightpower Posted October 3, 2016 Author Share Posted October 3, 2016 Имам 1 оргинална гаранция от производителя за 2-те бройки НО ако му стане нещо на хард диска АЗ лично ще му върна парите на купувача (освен ако не вземе и 2-те та получава гаранцията), а той ще ми изпрати разваления за моя сметка - аз го връщам на производителя и се оправям. Така няма да се наложи купувача да чака подменяване! И за това какво е качеството на стоката - всеки може сам да си има мнение. Нещо друго да питате или някой друг злобен коментар? : ) ПС: Мога да изпратя снимки от тестове на моя, но чак като съм от този компютър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lightpower Posted October 4, 2016 Author Share Posted October 4, 2016 Намерих и тестове за скоростите в интернет, от различни хора са: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lightpower Posted October 8, 2016 Author Share Posted October 8, 2016 Едното SSD е вече продадено и човека е повече от доволен, написа ми че дори го е тествал и е оправдало очакванията му. Това, че не са тези скорости - преди това съм използвал SSD от прехвалените Kingston и на неговите тестове бяха по-ниски от тези на Drevo, а това че на повечето SSD-та не дават реалните скорости е така. Тъй като ми е наложително и другия да го продам по-скоро, и въпреки сегашната цена, която според мен е справедлива за пазара ни: Нова Цена - 110лв, за 240gb SSD! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lightpower Posted October 15, 2016 Author Share Posted October 15, 2016 Bump! Остана 1бр. 7. Абсолютно се забраняват постове, целящи да вдигнат темата по-нагоре или да я върнат на първата страница. 'UP' постванията са строго забранени ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.