Jump to content
BulForum.com

Zamenqm Siemens CX65 za ...! ! !

Recommended Posts

Zamenqm Siemens CX65 4isto nov bez draskotinka pulen komplekt, za NOkia 3660 s veroqtno nqkvo doplashtane ot moq strana ili zamenqm za Nokia 3650 oba4e da bude s po golqma MMC zamenqm sushto za drug Smartphone koito moje da mu se slaga MMC ! ! !

Ami neznam kakva cena da mu sloja ina4e telefona si ima oshte 12 meseca garanciq neee kodiran kum Globul ili Mtel super zapazen i draskotinka nqma daje oshte nailon4eto si sedi na displeq,ina4e sum go vzel 435 lv predlojete vie nqkva cena ! ! !

Hitman dai pone nekva orientirovu4na cena...taka samo si prai6 vqtur na ustata...

Ina4e telefona e dobur i zainteresovani mnogo:)taka 4e dai da vidim za kvi pari govorim

HitMan govorq ti za cena ot porqdyka na 300-320 liva po prichinata che v momenta v GET.BG e na skromnite 394 leva s DDS - spravka

a i neka alyshverisha da stava no za 7-10% (30-40 leva) razlika nikoi nqma da zema 2ra ryka ako shte i na 2 dena da e :)

Haide sys zdrave i ne mi misli loshoto ;)

Nova cena i posledna 350 lw po malko ne padam,ako nqkoi ne se interesuva da ne pishe kolko da go davam ili drugo podobno ! ! !

A i snimkite sa po hubavi ot E700 zashtoto to4kite na displeq na E700 sa 128x160 a na CX65 sa 132x176 displeq mu e TFT pove4e pamet ot E700 5 Digitalen Zoom ! ! !Ale samo kaji kade da se sreshtnem eto ti telefona mi vse pak ako iskash da mi si obadish da se dorazberem 0887770489 ! ! !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...