vkirov Posted September 14, 2016 Share Posted September 14, 2016 Купувам стационарен телефон, ако е безжичен задължително с работеща батерия. Ако имате някой останал по шкафовете, сега е моментът да се отървете от него. За Пловдив само. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 14, 2016 Share Posted September 14, 2016 Май имам останали 2-3 някъде из шкафовете - с шайба ли да бъде? (майтапче). Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkirov Posted September 14, 2016 Author Share Posted September 14, 2016 ако е тонален, и с шайба става, даже ще е по-ретро Трябва ми за куулбокса, че се развали моя нещо. Виж ако ти е останало нещо пиши моля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 14, 2016 Share Posted September 14, 2016 Тази вечер ще ги намеря, ще ги снимам и после ще се доразбираме на ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nanko Posted September 15, 2016 Share Posted September 15, 2016 Ето един чисто нов домашен телефон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkirov Posted September 15, 2016 Author Share Posted September 15, 2016 на някой случайно да му се намира от този модел панасоник, доста популярен в близкото минало, или подобен с антена? предпочитам такъв, от сантиментални подбуди Получих доста предложения, за което благодаря, ще изчакам дали някой няма да предложи подобна на снимката антика и ще избера някой. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 15, 2016 Share Posted September 15, 2016 Май имам останали 2-3 някъде из шкафовете - с шайба ли да бъде? (майтапче). Първи писах - последен предлагам. (забравих те). Със сигурност имах поне 5-6 различни модела, от които успях да открия само 3, за съжаление някъде имам и 2 маркови кабелни, но не знам къде съм ги забутал. Това, което успях да открия и вероятно ще те заинтересува е един DECT Siemens Gigaset 3010 - работи с 2 бр. батерии формат АА (1.5 волта или 1.2 волта презареждащи се) ; мисля, че поддържаше до 6 слушалки. Ако те урежда - 5 лв. Освен това намерих 2 бр. нонейм кабелни-слушалки (с бутони са ), но вероятно ще искат почистване, понеже ги открих на тавана и прашасват там от години - тях ги подарявам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted September 15, 2016 Share Posted September 15, 2016 Пламене, ако колегата vkirov не ги вземе, аз го искам тоя Siemens 3010. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 15, 2016 Share Posted September 15, 2016 ОК. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zanyo Posted September 15, 2016 Share Posted September 15, 2016 Имам стационарен телефон Panasonic KX-TS500FX . Дадоха ми го от Blizoo, но аз отказах да го включа . Даже не е ваден от кутията.Ако имаш интерес - пиши! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkirov Posted September 15, 2016 Author Share Posted September 15, 2016 alchemy, ако държиш на сименса, вземи го. Аз ще се оглеждам още малко за някой по-олд скуул модел, от тези с антените. Link to comment Share on other sites More sharing options...
torbalan Posted September 16, 2016 Share Posted September 16, 2016 И аз да предложа 2 модела - Panasonic KX-TS500FX (правен в Малайзия) черен, неизползван и Sagemcom C-100 (правен в Китай)с лед идентификация на входящите повиквания... При интерес пишете на лично... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkirov Posted September 17, 2016 Author Share Posted September 17, 2016 Намерих си такава играчка за 20 кинта нов: Мерси много на всички за предложенията, темата е за затваряне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.