Jump to content
BulForum.com

Купувам домашен /стационарен/ телефон.

Recommended Posts

Купувам стационарен телефон, ако е безжичен задължително с работеща батерия. 

Ако имате някой останал по шкафовете, сега е моментът да се отървете от него. 

За Пловдив само. 

ако е тонален, и с шайба става, даже ще е по-ретро  :laughing:

Трябва ми за куулбокса, че се развали моя нещо. 

Виж ако ти е останало нещо пиши моля. 

на някой случайно да му се намира от този модел панасоник, доста популярен в близкото минало, или подобен с антена? 

предпочитам такъв, от сантиментални подбуди :) 

Получих доста предложения, за което благодаря, ще изчакам дали някой няма да предложи подобна на снимката антика и ще избера някой.

98287668_1_585x461_bezzhichen-telefon-pa

Май имам останали 2-3 някъде из шкафовете - с шайба ли да бъде? (майтапче). :laughing1:

Първи писах - последен предлагам. :grin:  (забравих те).

Със сигурност имах поне 5-6 различни модела, от които успях да открия само 3, за съжаление някъде имам и 2 маркови кабелни, но не знам къде съм ги забутал. Това, което успях да открия и вероятно ще те заинтересува е един DECT Siemens Gigaset 3010 - работи с 2 бр. батерии формат АА (1.5 волта или 1.2 волта презареждащи се) ; мисля, че поддържаше до 6 слушалки. Ако те урежда - 5 лв.

3010classic.jpg

Освен това намерих 2 бр. нонейм кабелни-слушалки (с бутони са :laughing1: ), но вероятно ще искат почистване, понеже ги открих на тавана и прашасват там от години - тях ги подарявам.

Имам стационарен телефон Panasonic KX-TS500FX . Дадоха ми го от Blizoo, но аз отказах да го включа . Даже не е ваден от кутията.Ако имаш интерес - пиши!

И аз да предложа 2 модела - Panasonic KX-TS500FX (правен в Малайзия) черен, неизползван

и Sagemcom C-100 (правен в Китай)с лед идентификация на входящите повиквания...

При интерес пишете на лично...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...