Marvin Posted August 28, 2004 Share Posted August 28, 2004 Продавам звукова карта ABIT Home Theatre. По качество на звука съм чел, че я сравняват с AUDIGY 2. А и характеристиките й го догазват. Поддържа десктоп колонки, микрофон и аудио вход, като същевременно си работят 5.1 изходите за големите колони. Докато при останалите карти е или едното, или другото! Искаха ми я вече няколко пъти, ама нещо се чудят, така че я обявявам официално! Цена 40лв! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Error Posted August 28, 2004 Share Posted August 28, 2004 Т'ва говорим, че върви с дистанционното така ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted August 28, 2004 Share Posted August 28, 2004 Т'ва говорим, че върви с дистанционното така ли? <{POST_SNAPBACK}> То дистанционното на линка пише че е опция ве Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted August 28, 2004 Author Share Posted August 28, 2004 То дистанционното на линка пише че е опция ве <{POST_SNAPBACK}> Точно така! То, иначе, само обикновено дистанционно за PC струва ~20$, с къв акъл ще го давам заедно с картата на тая цена? Link to comment Share on other sites More sharing options...
blo0d_master Posted November 2, 2004 Share Posted November 2, 2004 prodal li si q ve4e? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted November 2, 2004 Author Share Posted November 2, 2004 Чака си щастливия собственик! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncle Posted November 6, 2004 Share Posted November 6, 2004 Ако си навит за 30 идвам и я взимам веднага Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Давам 35лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted November 7, 2004 Author Share Posted November 7, 2004 Мисля, че не съм склонен да правя коментар по цената. Ако исках да я шитна на всяка цена, това щеше да стане още преди два месеца. Не ми пречи да си седи в пликчето, а и чак толкова остра нужда от тези левчета нямам. Все ще се намери човек, на когото му трябва! Поздрави! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted November 7, 2004 Share Posted November 7, 2004 Абе точно това и мен ме спира от това да я купя веднага. Имам 5.1 АС97 на дъното и ми работи без грешка с Mixer-a на NVIDIA. Чудя се какво толкова ще се промени с тази твоя карта в звученето и точно заради това любопитство прежалих тия 35 лева. Но за 40 не знам, просто не знам дали си струва и какво печеля чак толкоз... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted November 9, 2004 Author Share Posted November 9, 2004 Продадена на sMARTBomber! Темата може да бъде затворена. Благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.