Jump to content
BulForum.com

Продавам ABIT AU-10 5.1

Recommended Posts

Продавам звукова карта ABIT Home Theatre. По качество на звука съм чел, че я сравняват с AUDIGY 2. А и характеристиките й го догазват. Поддържа десктоп колонки, микрофон и аудио вход, като същевременно си работят 5.1 изходите за големите колони. Докато при останалите карти е или едното, или другото! Искаха ми я вече няколко пъти, ама нещо се чудят, така че я обявявам официално!

Цена 40лв!

То дистанционното на линка пише че е опция ве

Точно така! То, иначе, само обикновено дистанционно за PC струва ~20$, с къв акъл ще го давам заедно с картата на тая цена?

• 2 months later...

Мисля, че не съм склонен да правя коментар по цената. Ако исках да я шитна на всяка цена, това щеше да стане още преди два месеца. Не ми пречи да си седи в пликчето, а и чак толкова остра нужда от тези левчета нямам. Все ще се намери човек, на когото му трябва!

Поздрави!

Абе точно това и мен ме спира от това да я купя веднага. Имам 5.1 АС97 на дъното и ми работи без грешка с Mixer-a на NVIDIA. Чудя се какво толкова ще се промени с тази твоя карта в звученето и точно заради това любопитство прежалих тия 35 лева. Но за 40 не знам, просто не знам дали си струва и какво печеля чак толкоз... :confused

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...