Lightpower Posted September 13, 2016 Share Posted September 13, 2016 Върховният. Кухненски. Сервиз. Като гениално сътворение на немската мисъл се състой от 16 части с по 11 слоя от различни метали в тях и различни термостати за осезаемо променяне на вкусовите качества и приготвяне на възможно най-вкусната храна ! Идва със Сертификат за Автентичност и 30 Години Гаранция под формата на Кредитна карта .Всичко вътре е опаковано по първокласен начин и по мое мнение е достоен за кухнята на английската кралица. ПС: Сервиза е купуван за подарък за сватба, но остана за мен и го пазя оттогава. Снимките говорят за себе си... Мисля, че е най-добре наживо да се види, иначе няма проблем по Еконт. : ) Цена: 700лв, 088 802 8361 или ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted September 13, 2016 Share Posted September 13, 2016 Ам...ако направя такъв подарък на жена ми, най-много да ми го отвърти в главата. Гледам, че си нов във форума и явно не си чел правилата. За да продаваш нещо тук, задължително е да поставиш цена на продукта. Прочети правилата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lightpower Posted September 13, 2016 Author Share Posted September 13, 2016 Сега ги прочетох Чел съм ревюта за комплекта и хората споделят, че несъмнено променя вкусовите качества на храната, "кеф цена нема" както се казва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisBeljata Posted September 13, 2016 Share Posted September 13, 2016 Само като малко инфо: Такива сетове вървят на доста по-прилични цени в Германия ! ПРИМЕР за обява аналогична на твоята, като съм убеден, че комплектът е с поне същото качество! И още един този път Солинген-ски! А ето и малко от Амазон. постарах се да намеря най-скъпия вариант. Понеже си нов тук, една подсказка: "НЕ пасем трева" в този форум! С този си пост нарушавам правилата на форума, но ме хваща яд, когато в БГ се продават вещи на по-високи цени от магазинските в чужбина. П.С. Това че променя вкусовите качества на храната за мен поне е минус Това трябва да се прави от готвача, а не от тенджерата.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lightpower Posted September 16, 2016 Author Share Posted September 16, 2016 От "такива сетове" до "този модел" има съществена разлика! А цената е такава, защото съм го купувал на подобна цена. Иначе е идентичен с този в Амазон само, че оттам се плаща и доставката по-скъпо. За сериозен купувач бих направил намаление, българите винаги се пазарим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.