Jump to content
BulForum.com

Най-Добрият Подарък за Жената/Кухнята: Кухненски Сервиз/Съдове

Recommended Posts

Върховният. Кухненски. Сервиз. 

Като гениално сътворение на немската мисъл се състой от 16 части с по 11 слоя от различни метали в тях и различни термостати за осезаемо променяне на вкусовите качества и приготвяне на възможно най-вкусната храна !

Идва със Сертификат за Автентичност и 30 Години Гаранция под формата на Кредитна карта .Всичко вътре е опаковано по първокласен начин и по мое мнение е достоен за кухнята на английската кралица. 

ПС: Сервиза е купуван за подарък за сватба, но остана за мен и го пазя оттогава. Снимките говорят за себе си... 

Мисля, че е най-добре наживо да се види, иначе няма проблем по Еконт. : )

Цена: 700лв, 088 802 8361 или ЛС

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

image.jpg

20160906_103258.jpg

20160906_103410.jpg

20160906_103539.jpg

20160906_103613.jpg

Ам...ако направя такъв подарък на жена ми, най-много да ми го отвърти в главата.  :santa:  Гледам, че си нов във форума и явно не си чел правилата. За да продаваш нещо тук, задължително е да поставиш цена на продукта. Прочети правилата.

Сега ги прочетох :) :D 

Чел съм ревюта за комплекта и хората споделят, че несъмнено променя вкусовите качества на храната, "кеф цена нема" както се казва. 

Само като малко инфо:

Такива сетове вървят на доста по-прилични цени в Германия !

ПРИМЕР за обява аналогична на твоята, като съм убеден, че комплектът е с поне същото качество! И още един  този път Солинген-ски!

А ето и малко от Амазон. постарах се да намеря най-скъпия вариант.

Понеже си нов тук, една подсказка: "НЕ пасем трева" в този форум! 

С този си пост нарушавам правилата на форума, но ме хваща яд, когато в БГ се продават вещи на по-високи цени от магазинските в чужбина. 

П.С. Това че променя вкусовите качества на храната за мен поне е минус ;) Това трябва да се прави от готвача, а не от тенджерата....

От "такива сетове" до "този модел" има съществена разлика! А цената е такава, защото съм го купувал на подобна цена. :)

Иначе е идентичен с този в Амазон само, че оттам се плаща и доставката по-скъпо. За сериозен купувач бих направил намаление, българите винаги се пазарим. :) 

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...