MaiconDogg Posted August 29, 2016 Share Posted August 29, 2016 При изпускане на телефончето дисплея се счупи. Телефона си работи , алармата си звъни , той се включва и тн но дисплея не показва почти нищо тъй като е на парчета . Въпроса ми е къде могат да ми го сменят и колко ще струва гд . Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted August 30, 2016 Share Posted August 30, 2016 около 150$ или 85-90£ струва LCD-то с digitizer-a. само стъклото едва ли някой ще се навие да ти го смени ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted August 31, 2016 Author Share Posted August 31, 2016 Не аз не искам само стъклото да ми се сменя ... Въпроса е имат ли го някъде на място направо да ми го сменят или трябва да поръчвам и да чакам месец ... Само на едно място до сега ми дадоха положителен отговор но ми искат 315 лева , а гледам в алито е 90 долара и ми идва прекалено надценката . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.