arcemond Posted August 3, 2016 Share Posted August 3, 2016 Продавам въпросното хладилниче поради това, че вече вместо да ползвам два малки си взех един голям двукрил "шкаф" и този ми е излишен, а и нямам място къде да го съхранявам. Работи перфектно охлажда много добре и не заледява, уплътненията си му прилепват както си му е реда и няма изпускане на студа от вътре, има и камерка която се затваря херметически от останалата част на хладилника, нейните уплатнения също са в перфектно здраве. Точния модел на хладилника и характеристиките ги има на една от снимките. Хладилника е държан винаги чист и няма лоши миризми в него и от него до момента е работил и продължава да работи без проблем. Хладилника също така има една синя тава ли е съд за съхраняване на зеленчуци от същия материал като рафтовете от снимката ама съм забравил да го сложа като го снимах. Ако някой го закупи утре ( 04.08.2016г.) или поне ми пише до утре 12 часа мога да му го закарам където пожелае в Пловдив без проблем. След това чак другата седмица може да се измисли нещо за транспорт. Снимки:Цената е 70 лева като може да се разберем нещо просто няма къде да го съхранявам и ми пречи в стълбището .Контакти в темата или на ЛС. ПРОДАДЕН със здраве да си го ползва новия собственик. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.