Jump to content
BulForum.com

Продавам малък хладилник Gorenje

Recommended Posts

Продавам въпросното хладилниче поради това, че вече вместо да ползвам два малки си взех един голям двукрил "шкаф" и този ми е излишен, а и нямам място къде да го съхранявам. Работи перфектно охлажда много добре и не заледява, уплътненията си му прилепват както си му е реда и няма изпускане на студа от вътре, има и камерка която се затваря херметически от останалата част на хладилника, нейните уплатнения също са в перфектно здраве. Точния модел на хладилника и характеристиките ги има на една от снимките. Хладилника е държан винаги чист и няма лоши миризми в него и от него до момента е работил и продължава да работи без проблем. Хладилника също така има една синя тава ли е съд за съхраняване на зеленчуци от същия материал като рафтовете от снимката ама съм забравил да го сложа като го снимах.

Ако някой го закупи утре ( 04.08.2016г.) или поне ми пише до утре 12 часа мога да му го закарам където пожелае в Пловдив без проблем. След това чак другата седмица може да се измисли нещо за транспорт.

Снимки:
037270450.jpg?r=0037270451.jpg?r=0
037270456.jpg?r=0037270459.jpg?r=0
037270461.jpg?r=0
037270468.jpg?r=0
037270470.jpg?r=0

Цената е 70 лева като може да се разберем нещо просто няма къде да го съхранявам и ми пречи в стълбището :D .
Контакти в темата или на ЛС.

ПРОДАДЕН със здраве да си го ползва новия собственик.  :closed:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...