dra6ko Posted August 3, 2016 Share Posted August 3, 2016 Купувам детски електронни игри,Nintendo,Game and Watch или руските им еквиваленти.Цената която предлагам е от 10лв до 50лв като това зависи от състоянието или функционолстта на играта.ЛСdra6ko@abv.bg0887794263 Link to comment Share on other sites More sharing options...
divanov Posted August 3, 2016 Share Posted August 3, 2016 Имам един бял NDS, има си зарядно, работи си но лентовия кабел прави парчета и екрана прекъсва, трябва да се намества, иначе е хакнат и на сд картата има доста игри. Имам и още един от първите NDS сив но е потрошен не работи. За 50лв ако си съгласен са твои. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arksi Posted August 3, 2016 Share Posted August 3, 2016 Имам Brik Game 9999 in 1 - тетрис, ако те интерисува пиши ми ;ю0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tango Posted August 3, 2016 Share Posted August 3, 2016 dra6ko в колкото и форуми да публикуваш обявата забрави да намериш нещо. Аз ги продавах, но от 2г. не се е мярнала и една от всичките, а има поне 30 човека, които чакат на опашката (ако все още имат желание за това). Всъщност имам един макет на слот машина, който е много по- рядък от игрите, които търсиш. Характерното за модела е, че има ел. звънец и се чува в тихо помещение. Направен е точно като оригинала. Захранва се с ААА батерия. http://picbg.net/img.php?file=b60085fef1354f45.JPG Link to comment Share on other sites More sharing options...
dra6ko Posted September 1, 2016 Author Share Posted September 1, 2016 Намерих каквото ми трябваше Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.