Jump to content
BulForum.com

Продавам безжична мини клавиатура-тъчпад за мултимедиа

Recommended Posts

Продавам безжична мини клавиатура с тъчпад за управление на тв-боксове с Android, smart TV и други устройства с мултимедийно предназначение.

Комбинира мини клавиатура и мишка (чрез тъчпада) в едно компактно устройство с ширина около 13 см.

С презареждаема батерия от тип за телефон (като за по-старите Нокии), 810mAh. С microUSB кабел за зареждане.

Позлвана е много малко (2-3 пъти като гледах филми), купил съм я преди по-малко от месец. Веднъж съм я зареждал, зареждането траеше точно 1 час. Предполагам кара доста с един заряд, поне няколко седмици с умерено ползване.

Работи на 2.4Ghz, и поне на 4-5 метра отколкото аз гледам, си хваща.

На практика е нова клавиатурата.

790060f308bcd84e.jpg

Причина за продажбата. Китайска му работа в комбинация с високи мои изисквания и ниска цена. Като я взимах пробвах 2-3 бройки, освен това в един форум питах и се оказа, че всички такива от тоя вид имат определени недостатъци, с които не можах да свикна и просто си взех една Logitech за около 70 лв, която е и по-голяма, но аз търсех по-добра надеждност.

Конкретно: оставяме настрана, че колкото и да е, си личи китайската работа в случая, което е при всички от тоя ценови "клас". В тази връзка равномерността на самите бутони не навсякъде е абсолютно еднаква на външен вид. Това обаче няма отношение към feedback-а от тях - действат и си цъкат идеално всичките. Другото е заспиванията. По принцип навсякъде пише, че след 3 мин неактивност влиза в спящ режим, от който се буди с натискане на произволен бутон. Да, но имат и по-бърз заспиващ режим, след около 5 сек. неактивност има някакво първо ниво, след което трябва или да се натисне някой бутон "на празно" или да се задържи около 300 мсек. Това го има при всички от тоя сорт клавиатурки. Мен лично доста ме дразнеше това и не можах да свикна. Но клавиатурата е с перфектен леаут и размер, и много исках да свикна, защото от дивана е най-доброто за работа и с една и с две ръце.

Тъчпада работи перфектно. Единичен tap е лефт-клик, скролирането в списъци (примерно в Kodi, както го ползвах аз) става с плъзгане с два пръста едновременно (удобно с двата палеца).

За хора, които тези неща не им пречат, клавиатурката е много удобна.

Ще намерите подобни клавиатурки на ниска цена, но те ще имат същите недостатъци, освен това са с обикновени ААА батерии, а тук батерията е Li-Ion и може да се зарежда с кабел в micro USB вход в горната част на клавиатурата.

Освен това при доста модели има разлика, че двата най-леви бутона са някакви тъпи шорткъти към "www." и ".com" (за мен абсолютно ненужно), а тук са ляв и десен бутон на мишка.

Още снимки:

Snimka 2

Snimka 3

Цена 24 22 20 18 лв.

За хора от Пловдив, с лично предаване.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...