Midex Posted June 24, 2016 Share Posted June 24, 2016 Понеже смятам в най-скоро да си "орезиля" апартамента с всякакви подобни стикери, в тон с едно от хобитата ми, вече пристигнаха няколко от стикерите, но този се повтаря, защото всъщност бях поръчал друга сцена с друг динозавър и при изпращането са го объркали. Размерите му са 90см Х 50см и е препоръчително да се залепва на сравнително гладки повърхности - гладка стена, гладък теракот или фаянс, стъкло, дърво, метал и т.н....ако ще се слага на пръскана мазилка примерно, няма да стане (редакция: става - един от моите го залепих точно на пръскана мазилка). Много подходяща декорация за детска стая например...аз и затова съм си поръчал доста различни - защото още не съм минал детската възраст. Продава се за 12 лв. Изглежда като на снимката по-долу (имитира пергамент със спинозавър на преден план), а тук може да се види как стои и на други интериори. Едит: vanko3 прояви интерес на ЛС и иска да го вземе, така че на този етап му го запазвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 25, 2016 Author Share Posted July 25, 2016 Почти бях забравил за темата по причина, че дълго време чаках vanko3 да се обади, което така и не се случи. Едит: ПРОДАДЕН на divanov. ...освен това установих, че успяват да се залепят доста стабилно и на грапави повърхности - един от моите дори съм го сложил на пръскана мазилка и стои безпроблемно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 11, 2016 Author Share Posted August 11, 2016 Използвам темата да добавя за продажба още един малко по-малък винилов стикер с размери 50 Х 50 см. Продава се за 7 лв. Edit: ПРОДАДЕН Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.