Jump to content
BulForum.com

Sell: Винтоверт Milwaukee m12 Brushless

Recommended Posts

Здрасти, имам сериозен интерес.

Интересува ме кога е купувана машинката и колко време и кара батерията?

Също така, сигурно ли е, че е произведена в Германия?

Ако е така ще е много добре, но не виждам Made in, да не би това отдолу да е адреса и пощенския код на фабриката, в която е произведен?

Поздрави!

Имам две милоукита. Това е причината да го продавам.

Купувал съм го втора ръка в почти същата визия от чужбина. Работил съм, но съм го пазил. Колко държи батерията е относително. Тези инструменти имат много як момент заради това, че моторът е безчетков. Държат се коренно различно от нормалните винтоверти. При ниски обороти обикновен винтоверт губи обороти и това се компенсира с повече натиск на спусъка, докато този ги държи, без значение дали завива болтче в гайка или дебела видия в масивно дърво. Личните ми впечатления, като човек, имал и бош с четки е, че на милоуки батерията държи като цяло. Не мисля, че е повече от другите винтоверти в този клас. Не мога да дам числа колко държи батерията защото рядко ми се е случвало да я изхабя на екс и да имам база. Обикновено съм го ползвал да си върша дребни работи и съм го оставял. После пак и така докато не се изхаби цялата батерия. Това в общия случай е по месец-два, седмица.. зависи колко съм го ползвал. Хубавото е, че се зарежда бързо.

Ако искаш, ела, виж го, Ще вземем шепа видии да завиваме в някое дърво. Ще го сравниш с другото милоуки, което е същото като това и сам прецени.

Написах, че е произведен в Германия, защото на него пише Germany. Съжалявам, ако съм подвел с тази информация. Предполагам, че е там, но не съм на 100% убеден.

• 4 months later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...