Nikifena Posted June 22, 2016 Share Posted June 22, 2016 Продавам професионален винтоверт на Милоуки: Milwaukee m12 cd Hex driver. ПРОДАДЕН!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukalex Posted June 23, 2016 Share Posted June 23, 2016 Здрасти, имам сериозен интерес. Интересува ме кога е купувана машинката и колко време и кара батерията? Също така, сигурно ли е, че е произведена в Германия? Ако е така ще е много добре, но не виждам Made in, да не би това отдолу да е адреса и пощенския код на фабриката, в която е произведен? Поздрави! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikifena Posted June 23, 2016 Author Share Posted June 23, 2016 Имам две милоукита. Това е причината да го продавам. Купувал съм го втора ръка в почти същата визия от чужбина. Работил съм, но съм го пазил. Колко държи батерията е относително. Тези инструменти имат много як момент заради това, че моторът е безчетков. Държат се коренно различно от нормалните винтоверти. При ниски обороти обикновен винтоверт губи обороти и това се компенсира с повече натиск на спусъка, докато този ги държи, без значение дали завива болтче в гайка или дебела видия в масивно дърво. Личните ми впечатления, като човек, имал и бош с четки е, че на милоуки батерията държи като цяло. Не мисля, че е повече от другите винтоверти в този клас. Не мога да дам числа колко държи батерията защото рядко ми се е случвало да я изхабя на екс и да имам база. Обикновено съм го ползвал да си върша дребни работи и съм го оставял. После пак и така докато не се изхаби цялата батерия. Това в общия случай е по месец-два, седмица.. зависи колко съм го ползвал. Хубавото е, че се зарежда бързо. Ако искаш, ела, виж го, Ще вземем шепа видии да завиваме в някое дърво. Ще го сравниш с другото милоуки, което е същото като това и сам прецени. Написах, че е произведен в Германия, защото на него пише Germany. Съжалявам, ако съм подвел с тази информация. Предполагам, че е там, но не съм на 100% убеден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikifena Posted October 26, 2016 Author Share Posted October 26, 2016 220 лева за винтоветра ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikifena Posted November 3, 2016 Author Share Posted November 3, 2016 210 лева! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikifena Posted November 16, 2016 Author Share Posted November 16, 2016 200 кинта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikifena Posted December 15, 2016 Author Share Posted December 15, 2016 ъп Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikifena Posted March 8, 2017 Author Share Posted March 8, 2017 190 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikifena Posted April 10, 2017 Author Share Posted April 10, 2017 ПРОДАДЕН! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.