tedy Posted June 22, 2016 Share Posted June 22, 2016 Продавам чисто нова мишка A4 Bloody V7m, купена вчера. С всички салтанати, кутия, стикери и т.н. Причина за продажбата: старата ми A4 F3 почти сдаде багажа след 3 и половина години ползване - лазерът й явно плавно във времето отслабна, вече до степен да прескача на твърди падове, а на текстилни е пълен мъртвец. И реших да си взема от V-серията с метални крачета. Лошото е, че докато не я купя, няма къде да я пипна и разцъкам, а съм (доста) капризен към мишките си и с една карам по 4-5 години (ако изкара). По снимки ми хареса V3m, и понеже нямайки много време да се занимавам, купих V3m и V7m като най-близки до това, което търся, за да си избера една. Първо V3m оня ден, но след 2-3 часа нещо ми се стори голяма, т.е. не съвсем идеална за ръката ми (а прекарвам много време пред компа). Вчера взех и V7m за да разцъкам и нея. В края на краищата за моя вкус V3m се оказа по-приемливата, и с определен захват вече свикнах с нея. V7m е по-геймърска някак, по-къса се усеща в ръката, за по-малки ръце и пръсти е идеална за хора с claw/fingertip grip. Та така, продавам v7m-цата, понеже оставам с v3m. Мишките ги намирам за идеални, лазер, сглобка, особено wheel-a, всичко. На мишката онзи издатък от дясната страна за безименния и кутрето се оказаха съвсем не толкова кофти колкото се опасявах по картинки в нета. Удобна е, но за моята ръка специално имаше 2-3 неща, които не ми допаднаха и си избрах v3m. Цена 40 35 30 лв, с възможност за лек коментар за сериозни (не и след последното намаление). За Пловдив - възможност да я донеса на място в зависимост от местоположението. Снимка (светещата в средата), прикачвам я и като линк по-долу за реален размер. Реална снимка в реален размер (светещата в средата). Edit: мишката е продадена! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted June 28, 2016 Author Share Posted June 28, 2016 Нова цена -> 35 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 12, 2016 Author Share Posted July 12, 2016 Нова, последна цена -> 30 лв. едит: мишката е продадена, затваряйте темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.