bedrock Posted June 16, 2016 Share Posted June 16, 2016 Купил съм го преди два месеца за временно ползване докато другия ми телефон беше в сервиз сега от един месец седи в шкафа телефона е перфектен единствената .забележка е малко прах под стъклото почти не е ползван батерията кара по една седмица с лекота.Не знам дали е кодиран защото нямам друга карта освен на Теленор,чудесен е за възрастен човек или такъв който не иска смартфон.Купил съм го преди два месеца за 20 лева и сега цената в теленор му е такава със стандартен план цената която му търся е 15лева. В комплекта има USB зарядно и слушалки които никога не са разопаковани Повече инфо http://www.telenor.bg/bg/private/device/view/m100 Цена 15лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
minko_vm Posted June 17, 2016 Share Posted June 17, 2016 купувам го прати ми телефон на лично да се разберем Link to comment Share on other sites More sharing options...
bedrock Posted June 17, 2016 Author Share Posted June 17, 2016 Добре пратил съм ти го.Телефона е запазен за колегата minko_vm за сега Link to comment Share on other sites More sharing options...
bedrock Posted June 19, 2016 Author Share Posted June 19, 2016 Продаден Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.