Jump to content
BulForum.com

Летни гуми 15ки Мишелин

Recommended Posts

Гумите не са мои и са излишни на собственика. Намират се в Тракия. Цена за четирите 100 90 80лв с минимален коментар на място.

Michelin Energy 195/60/15

Свалят се!

Здрасти, мене по принцип ме интересуват 195/50/15. В момента карам 195/55/15 и мога да опитам да сложа 195/60/15, макар че се притеснявам. Става въпрос за VW Golf III GTI, на който по каталог му дават 195/50/15. Ако ти можеш да ми помогнеш с някаква информация....

Ще ти звънна по-късно през деня.

Здрасти Макет, не разбирам нищо по темата и не знам дали гумите стават за твоя Голф. Може да пробваме.

Ако някой колега от форума знае дали размерите ще станат нека ни даде повече информация :laughing: Моля!

BlackRam, on 19 Jun 2016 - 13:36, said:

Гумите са в мн. добро състояние. Нова и последна цена 80лв. Ако няма желаещи се свалят от продажба :grin:

BlackRam, on 20 Jun 2016 - 13:02, said:

... не разбирам нищо по темата ...

Не, че нещо, ама като не разбираш нищо по темата, как оцени, че са "в мн. добро състояние" и защо изтри точно снимката с DOT-a? По спомен беше нещо от сорта ##03, което ще рече от 2003 г.?

Ами много просто - следвам инструкциите на собственика, който е по командировки и няма време за интернет, продажби и не е чувал за този форум. Т.е. правя услуга, а коли не карам. Откъде да знам, дали стават за Голф 3, знам, че са свалени от Субару Легаси.
Оцених, че са в добро състояние по монетата от 1 лв и естествено, че който ги гледа сам ще си прецени дали са подходящи за него на тази цена. :shy:

DOT FL DA H9CX4503

Alchemy, ако търсиш под вола теле, уверявам те, че такова няма.

Благодаря Мидекс, в такъв случай стават ли за употреба или не? Нямам намерение никой да набутвам, грайфер имат, но ако са прекалено стари отиват на боклука.

Ами въпросът дали "стават" е доста разтеглив - за един вероятно ще станат да ги покара някой и друг сезон, а за друг категорично няма да станат, предвид преклонната възраст на гумите. По принцип Мишлен пишат за техните гуми, че дори и да не се карат много...при добро съхранение качествата на каучука им се запазва в добро състояние поне 10 години ; така на снимките изглеждат добре, нямат напуквания и стига да не са били изпичани летата на силно слънце (което невинаги води до напуквания, а само до втвърдяване на каучука и влошаване на качествата му) - може и да стават за безопасно каране, но само по снимки няма как да се разбере със 100%-тна сигурност. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...