Jump to content
BulForum.com

ЕВРО 2016

RaptoR

Recommended Posts

• Replies 239
  • Created
  • Last Reply

И да ви го изпея - няма как да ме чуете, ами поне да ви го напиша...даже няма и да го завършвам, за да си го допеете:

"Съдияяяята, съдияяяяята...съдията - педе.....!"

Че имаше игра с ръка - имаше, но на такъв мач дуспа не може да се даде, поне според мен..

В обратна позиция нямаше да се даде такава глупост... И френческите гейове ми понтират исландската публика. Наглеци!

On 7/2/2016 at 10:12 PM, DON_CHEFO said:

Дано португалските цигани бият Турция с гол от засада или измислена дузпа в 90тата минута

почти. Оревоар зализани турски миндили

On 7/7/2016 at 8:33 PM, DON_CHEFO said:

почти. Оревоар зализани турски миндили

То щото всички във френския отбор белеят, че чак светят...хубаво, че има осветление на стадиона, че иначе ще им се виждат само обувките. :lol:

В последната минута разбирам, че съдията-педераст, е .... италианец.... Е няма такъв цирк! Да бяха турили направо за съдия еврейче, измъкнато от организацията Зегота със семейство, избито в газовите камери... Такава простотия не е имАло...  :Facepalm:  :Facepalm:  :Facepalm:  

Иначе Германия без трима ключови играчи успя да натири негрите в първото полувреме, но просто никакъв шанс... Второто полувреме още едно здраво натирване, но когато машината е без основни съставни части - не работи адекватно. 

Общо взето от лична гледна точка - всичко най-лошо на първенството без присъствието на Испания - всичко най-лошо се случи след само 3 мача... 

Стефче, ти подозрително ми се струва се пениш като младо яре, отъждествявайки факта, че след като първо Ред Бул, а сега Мерцедес по арийски шибат италианчетата от Ферари в дивия по пистите с насилването отзад на 'талянските резили от Маншафта оня ден  :laughing:

On 7/7/2016 at 9:02 PM, RaptoR said:

В последната минута разбирам, че съдията-педераст, е .... италианец....

Цялата съдийска бригада, ей така съвсем небрежно и невинно, беше съставена от жабари. :lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...