Jump to content
BulForum.com

ЕВРО 2016

RaptoR

Recommended Posts

• Replies 239
  • Created
  • Last Reply

Одеве, слушайки как коментатора изреждаше имената на белгийските футболисти докато си подават топката, имах чувството че гледам мач от висшата лига.

Та, в тоя ред на мисли, и втория отбор на Англия си замина от европейското.:lol:

Уелс ако не напълнят шушоните на Роналдо и компания, ще спра да гледам футбол.

Не знам дали щеспра да гледам ама бих ошамарил ако мога...  :laughing:

Напълно заслужена победа ведин тотално обърнат мач, в чието начало се коментираше с колко ще паднат Уелс. Сега имат една задача - да сипят на мазния гей, покрай който хората намразиха целия португалски отбор...

Дано днешният титаничен сблъсък да е на ниво, че покрай разни Португалии и Англии ентусиазмът ми доста спадна. 

Предвид статистиката и това,което се вижда - ньет. 

Особено с тия криви мерници, все едно всички са на няколко ракии. Да вземат да си ги пооправят поне за второто полувреме. :lol:

Йозиииииииииииииииииииииил, вундабаааааааааааааааааааа. :punk

Не знам какво точно очаквате или пък колко големи са очакванията ви, но мачът си се развива напълно логично...и изобщо не е скучен между другото.

П.П. А за кривите мерници - то така на телевизора всичко изглежда много лесно...сега ще видим дузпата ще я вкарат ли...

П.П.П. Вкара я...сега пак ще гледаме дълъг мач...най-малко. :)

Голяма издънка на Боатенг, все едно посрещаше топка във волейболен мач, трябва да му вържат ръцете с връвчица.

Гледай пак

Мислиш ли, че не го превъртях няколко пъти на PVR-а? Ще ти го кача после в тубата да си го гледаш. Топката се удари първо в един от италианците и след това директно в дясната длан на Боатенг, който протягаше ръце нагоре като за волейбол. Никакъв рикошет в главата му нямаше.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...