RaptoR Posted July 10, 2016 Author Share Posted July 10, 2016 Защо изобщо трябва да ги мъчат с продължения ами направо не минат на дузпите? Ето защо... Този мач пое показа колко могат франсетата, когато не са бутани от съдийската бригада. Как ще не са - чиста дузпа им спестиха в 56 мин. ====================== Най-после нещо горе долу свястно да се получи. Заслужена победа на Португалия и още по приятно - без Мазния. Не знам дали съм само аз, но имам чувството, че отборът играе много по-добре без тоя бастун, на когото е принуден да слугува. Френчетата ги ступаха в края на редовното време, но определено в продълженията португалците си биха. И въпреки всичко мазният гей успя да дразни до последната минута. Каво е това нагло поведение? Ръкомахания, крясъци, НАСТАВЛЕНИЯ?!?!? Тоя треньор ли е, какъв е, нагло кестерме? И накрая как набута на терена това момче, което се контузи - не е истина. Блъскането на треньора отзад да не говорим - това показва откъде извира всичката тази наглост - тоя урод няма уважение ни към треньор, ни към съотборници. Самообожествил се е и се е самозабравил отвсякъде! Боклук! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 10, 2016 Share Posted July 10, 2016 Жалко за Африка хаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 10, 2016 Author Share Posted July 10, 2016 Вече започнаха още преди края на церемонията: BREAKING: Cristiano Ronaldo is now the Portugal manager Cristiano Ronaldo is enjoying his coach role on the sidelines! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 10, 2016 Share Posted July 10, 2016 Не съм в час с пълната статистика, но вероятно това трябва да е първия случай в историята, когато шампион става отбор, класирал се на трето място в групите и взел купата с една единствена победа в редовното време от всички изиграни мачове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 10, 2016 Share Posted July 10, 2016 И все пак - по-добре от гръцката титла 2004-та. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 10, 2016 Author Share Posted July 10, 2016 Student of Sir Alex Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 10, 2016 Share Posted July 10, 2016 Не съм в час с пълната статистика, но вероятно това трябва да е първия случай в историята, когато шампион става отбор, класирал се на трето място в групите и взел купата с една единствена победа в редовното време от всички изиграни мачове. ...и загубил с 1:0 от България. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted July 10, 2016 Share Posted July 10, 2016 За да победиш афро_американци, трябва да изведеш афро_американец_циганин срещу тях!,≠№9≠thecoach Даже родината на Едер я чувам за първи път... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted July 10, 2016 Share Posted July 10, 2016 Не ми дреме за Роналдо, ама нима и друг път във важни мачове големи футболисти, които са вече на пейката не са ръкомахали и викали разпалено от скамейката, окуражавайки и давайки наставления на съотборниците си. Контузеното момче, не беше контузено, а печелеше време, докато Роналдо го изтика да се връща по-бързо, за да не ги оставя с човек по-малко докато се офлянква . Треньорът го бутна в момент на радост и превъзбуда и в знак на поздрав . Хубаво го мразите, ма поне пo-обективно гледайте нещата . Африканците заслужено не спечелиха и така и трябва . Не може секи път да блажиш само на домашни първенства или със златни голове . Второ сега целия турнир играят ганкиното, а срещу немците направо нищо не играха . И при тях като Бразилия целия шум беше повече медиен ефект, от колкото наистина да са били силен отбор . А конкретно тоя Погба е сииииилно превхален . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodi Posted July 11, 2016 Share Posted July 11, 2016 – Защо Германия падна от Франция? – Защото “немците” трябваше да се приберат навреме за байряма! – Защо Германия падна от Франция? – Защото Меркел им е забранила да бият негрите… Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 11, 2016 Author Share Posted July 11, 2016 Не ми дреме за Роналдо, ама нима и друг път във важни мачове големи футболисти, които са вече на пейката не са ръкомахали и викали разпалено от скамейката, окуражавайки и давайки наставления на съотборниците си. Контузеното момче, не беше контузено, а печелеше време, докато Роналдо го изтика да се връща по-бързо, за да не ги оставя с човек по-малко докато се офлянква . Треньорът го бутна в момент на радост и превъзбуда и в знак на поздрав . Хубаво го мразите, ма поне пo-обективно гледайте нещата . Я да видим ЕДИН голям футболист, повтарям - ЕДИН, дето е показвал такова поведение по време на мач от скамейката. За близо 30 години гледане на футбол аз такова чудо не съм виждал. Вероятно факта, че интернет започна да се залива с бъзици по въпроса още преди да свърши церемонията показва, че не съм единствения, втрещен от на Мазния простотиите. Никаква работа няма да пипа контузеното момче, каквото и да прави то. НИкаква работа няма да се държи с треньора на националния отбор, комуто трябва да козирува, като с някой пикльо от махалата. Тия номера със съотборниците може - с треньора не. Има едни граници, които най-малкото от уважение не трябва да се прескачат. Тук естествено такова липсва - самообожествил се зализан гей се подиграва с целия отбор. Без коментар: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 11, 2016 Share Posted July 11, 2016 Спечелиха ли първенството - спечелиха. Аз лично се радвам за Роналдо, радвам се че успя да вземе титла и с националния отбор. Пък както се казва - хейтърите си лаят, кервана си върви... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 11, 2016 Author Share Posted July 11, 2016 Абсолютно адекватно поведение!!! Това първото, дългото, мазното лайно не съм го видял, "само" блъскането с рамо отразих. Е няма такъв простак. Тоя според мен има психични отклонения. https://www.youtube.com/watch?v=wZxzb0WfVHo Следващия път направо да му отпери два клепара и един чумбер.... ================================= Тук нагледно част от глупостите снощи: https://www.youtube.com/watch?v=GRCtgPJNT7s Това редовно големи футболисти го правят - пречат на треньора и се бъркат в работата му, смущавайки и работата на колегите си... Ама РЕДОВНО... Невиждано чудо, невиждана простотия! И човекът го побутва да си седне, той пак зад гърба му маа... ИДИОТ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 13, 2016 Author Share Posted July 13, 2016 За финал на темата - това е мечтата ми относно поведението на футболните запалянковци, дори когато са противници... https://www.youtube.com/watch?v=V2PvzCPcURI За съжаление имам по-голям шанс да се кача на жълтата подводница на Бийтълс... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 14, 2016 Share Posted July 14, 2016 Изводът от Евро 2016: няма как трима бели да свършат цялата "черна работа" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.