DEVIL_in_PLD Posted September 1, 2004 Share Posted September 1, 2004 Az ziveq do LAUTA ako iska6 ela si nase4i malko ima gi i takiva obrazi.Nese pritesnqvai nqma koi da ti napravi problem samo prevoz ti trqq.Ako iska6 pi6i niq 6a ti gi nase4em samo ela si gi zemi i si gi plati Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted September 1, 2004 Author Share Posted September 1, 2004 DEVIL_in_PLD , не ми се ходи до Лаута за дърва.Сеченето на дървета по парковете го оставям на гении като тебе. Аз ще взема да си събера от черквите икони, иконостаси, резбовани тавани и стари мебели от Стария град, картини на Златю Бояджиев, книги от Библиотека "Иван Вазов" и други такива непотребни горими неща. Като свършат, ще мина на дървени глави. Такива поне в нашата Татковина има в огромни и постоянно нарастващо количество. Не вярвам да закъсам някога за гориво. xiT , прав си, друже! Преди време в апартамента на съпругата ми (тогава още ми беше гадже) се беще вихрил някакъв строителен гений, който беше оставил загадъчни фуги и каналчета в замазката около коминното тяло, в резултат на което когато комшията им от долния етаж си запалел печката, на тях почвал да им излиза дим през КОНТАКТИТЕ Представяш ли си ??? Димът си намерил дупчица в коминното тяло, по гофрето-по гофрето, та през контактите. На отчетливи приятни струйки. Баси ташака! Но трябва да се внимава наистина, че някоя сутрин да не те подгонят с тояги група негри, които предната нощ са си легнали като собствените ти бели комшии, а са се събудили като Кофе от ШАШ Ха със здраве!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted September 1, 2004 Share Posted September 1, 2004 в резултат на което когато комшията им от долния етаж си запалел печката, на тях почвал да им излиза дим през КОНТАКТИТЕ Представяш ли си ??? Димът си намерил дупчица в коминното тяло, по гофрето-по гофрето, та през контактите. На отчетливи приятни струйки. Баси ташака! <{POST_SNAPBACK}> Vizdal sam tyakav sluchai, mnogo e veselo da vidish kak ot kontakta izliza dim. Parvata misal, koiato prelita prez glavata ti neminuemo e svarzana s kabelite... E, slava bogu ne sa vinovni kabelite Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted September 1, 2004 Author Share Posted September 1, 2004 Е да, то баща й точно това си е помислил човека, врътнал бушоните и взел да се ядосва за некачествените кабели в наше време, които като прегорят, миришат на бъглища, а не на кабел ,както се полага. Ама като постояли-постояли, и видели, че двадесет минути след спирането на тока от контактите още излиза дим, и то със страшна сила, се усетили, че е от друго Та разкрили мистерията и я оправили с няколко шепи цимент. В нашия блок живеят само пенсионери, които по инерция си карат на нафта, и комините се използват повече от интензивно. Та съм спокоен - всичко е здраво продухано Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikisim Posted September 1, 2004 Share Posted September 1, 2004 Бихте ли ми казали ориентировъчно какви са цените на камините,които сте си купили? Имам желание да се сдобия с една .Все още обаче се чудя дали да не извикам някой майстор да ми направи зидана камина... или да си спестя главоболията от подобен вид начинания,свързани неминуемо с "упражнението" основен ремонт на дома, като си купя готова Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted September 1, 2004 Author Share Posted September 1, 2004 Ми аз я взех на старо, на един сезон ползване ми я дадоха за 100 лв. Колко струват новите не знам. Видях няколко в Бриколаж, но те са два пъти по-големи от нашата. Най-добре се радходи и виж!!!! А за зиданата - вярно, по-хубаво е, но е несравнимо по-скъпо. А и не можеш да си я местиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 1, 2004 Share Posted September 1, 2004 Бихте ли ми казали ориентировъчно какви са цените на камините,които сте си купили? Имам желание да се сдобия с една . <{POST_SNAPBACK}> Отиваш при чичо Гугъл и пишеш "камина" - и избираш. Аз моята миналата година така я купих. Няма да правя реклама на никого Но аз си купих печка камина. Камерата е същата, но е вградена в ламаринена кутия с въздуховоди. Имаше и с водна риза, но реших, че не си струва да копая наново всичко. Плюс това, водната риза е от тенеке, а иначе си е с чугунена плоча. И недай се боже да остане без вода Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikisim Posted September 1, 2004 Share Posted September 1, 2004 Ще трябва да пообиколя наистина Иначе намерих този сайт ,но цените ми изглеждат бая високи. А за местенето не се бях сетил Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 1, 2004 Share Posted September 1, 2004 Ще трябва да пообиколя наистина Иначе намерих този сайт ,но цените ми изглеждат бая високи. А за местенето не се бях сетил <{POST_SNAPBACK}> Айде още жокерче "печка дърва пещера" Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikisim Posted September 1, 2004 Share Posted September 1, 2004 Благодаря за съвета и за "жокерчетата",xiT.Щом не искаш да правиш реклама,няма да те насилваме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.