NunezZ Posted June 3, 2016 Share Posted June 3, 2016 Продавам летни гумиBridgestone195/55/ 15 цолаДОТ: 6C6K L6HОт Пловдив съм, може и с куриер.Скайп: miami.ink94ЛСЦена: 90лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted June 3, 2016 Share Posted June 3, 2016 колко е дълбочината на грайфера и на колко сезона са? вие ли сте първия собственик? подутини, жаби, лепения? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NunezZ Posted June 4, 2016 Author Share Posted June 4, 2016 Ще измеря и ще кажа колега. Взел съм ги от вулканизатор и не знам на колко сезона са... аз съм ги карал 1 лято. Още доста хляб има в тях според мен... продавам ги защото катастрофирах, а за новата ми кола са малки и са ми излишни. Подутини и жаби няма, но едната е лепена веднъж. Поздрави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NunezZ Posted July 22, 2016 Author Share Posted July 22, 2016 Все още се продават. (точка 7) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.