Jump to content
BulForum.com

Club Incognito

Boev

Recommended Posts

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

бегач, аз не съм те молил да се правиш на остроумен, а да ми кажеш дали става клуба. аз мога да си ида и без да са минали тези три години, това си е моя работа:)

Е хайде де, кажете впечатления.Как е обстановката, каква музика пускат...

Аз живея на 200 метра, но искам някой да ми каже за какво става въпрос после да не ме е яд :)

Кажете поне в кои дни и от колко отваря де...секи ден ли е само петък и събота ли е как е? Blo0d_master ще каже как е там той на 1 минута път от там. Аз ще го посета с бат ви Мирчев :)

Кажете поне в кои дни и от колко отваря де...секи ден ли е само петък и събота ли е как е? Blo0d_master ще каже как е там той на 1 минута път от там. Аз ще го посета с бат ви Мирчев :)

Lame_0ne mi super qko e makar 4e bqh vutre za 20 minuti samo minavah ot tam

si4ko e novo i e napraveno mnogo tarikatsko

P.S. --> Runner nqma zna4enie 4e groover nqma godini we to i az nqmam godini ama tva ne e problem da vlezna vutre :punk

• 5 months later...

Ами не ми харесва този клуб и това е....Надявам се,че поне новият ще бъде по-добър

Начи след спирането на тока миналата нощ (кам 1-2ч) заведението е затворило и сутринта в 5ч една патрулка е видяла дим, след което са пристиганали от пожарната и са загасили огъня за около 30мин. Установено е, че палежа е бил умишлен. Намерени са 12 туби от нафта.Заведението е охранявано от СОТ, но се смята че не е задействан заради спирането на тока. Откраднати саохраняемите камери, сърварния компютър и записващите устройства. Опожарени са: 2 сепарета, 2стола, усилвател, 3 плеара, 5 лампи и 5 колони. Откраднат е скъп алкохол, 1400 лв от касата не са барнати. Смята се, че е пречинено от конкуренцията.

Хаххаха :). Не ми се вярва да е от конкуренцията, защото честно казано Инкогнито за мен е най-голямата дупка, която може да съществува. Има доста по-приятни чалга местенца в Пловдив.

"...Ot nashte bombi da se zashtitite

Ot chalgata da se obezparitite...

...I nqkoq ot sichkite skapani chalgoteki se e zakrila!" - X - Team - Gotovi li ste

Edna padna ostanalite da mu mislqt! :gangstah:

Инкогнито вече работи, така че не се кефи толкова :D

То верно работи,но аз пък чух по радиото за Коктейл-бар Инкогнито!?!

Да не се направили нещо ново...или просто инкогнито вече не е диско...или пък съм чула грешно?!

Начи след спирането на тока миналата нощ (кам 1-2ч) заведението е затворило и сутринта в 5ч една патрулка е видяла дим, след което са пристиганали от пожарната и са загасили огъня за около 30мин. Установено е, че палежа е бил умишлен. Намерени са 12 туби от нафта.Заведението е охранявано от СОТ, но се смята че не е задействан заради спирането на тока. Откраднати саохраняемите камери, сърварния компютър и записващите устройства. Опожарени са: 2 сепарета, 2стола, усилвател, 3 плеара, 5 лампи и 5 колони. Откраднат е скъп алкохол, 1400 лв от касата не са барнати. Смята се, че е пречинено от конкуренцията.

Mersi za informaciqta ako nqkoi znae o6te ne6to da kaje :)

Значи Инкогнито в Тракия си бачка пак като дискотека, в Смирненски ще има коктейл-бар Инкогнито, а ще има и нова дискотека Инкогнито, но не помня къде щеше да е :D

Вий пък кво толкова се кефите че се запалило? Кат че ли някой ви кара на сила да ходите там! И аз не харесвам чалга и за тва не стъпвам там, ама то за всеки влак си има пътници! Ако трябва да се съобразяваме с на всички мненията, то няма да остане незапалено заведение в Пловдив!

А някой знае ли дали в коктейл-бара ще се пуска само чалга и дали и там ще има вход 5лв? За мен лично това си е чиста лудост :).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...