Lud_Canar Posted August 29, 2004 Share Posted August 29, 2004 hah mnogo me kefat hora kato tebi deto 6a sa jenqt za pc-tata si btw kvo to4no 6a predstavliava toq klub? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted August 29, 2004 Share Posted August 29, 2004 Аве дано не стане като НеОлИта майна...щот идват и мн селяни....и се правят на мн отворени!!! :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted August 29, 2004 Share Posted August 29, 2004 Е то неолита е най-селската кръчма в цяла България сигурно.... тва е заради безплатния алкохол в сряда, някак си привлича най-големите селяни А тия, които не живеят в тракия къде ходят по центъра ? То навсякъде западна и е супер селяния...само Санто е добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gecata Posted August 29, 2004 Share Posted August 29, 2004 hah mnogo me kefat hora kato tebi deto 6a sa jenqt za pc-tata si <{POST_SNAPBACK}> Ми кво да прай Liquid,като не го превличат разни селски пости.Чалга два пъти в седмицата. Аз по добре да повърна в нас отколкото в това чалга завадение.Се едно на чалгарите да им е далече да скочат до Тони 2000 и да са омажът с чалга просттия.Разстоянието е 50 метра.Като отварят нов клуб да е нещо различно,а не обикновенните Турбо фолк гъзе простотии.velvet_underground и Groover са изказаха за кво става въпрос. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zamoth Posted August 29, 2004 Share Posted August 29, 2004 Поредния чалга бар ще стане... <{POST_SNAPBACK}> da:) i az mislia taka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 30, 2004 Share Posted August 30, 2004 Санто е добре. <{POST_SNAPBACK}> Не е вярно!Водолаза е най-здравото клубче,което познавам.Пък малко по-обективно - естествено,че е западнало сега,щото половината народ си е по селата или курортите,учебната година и тя не е почнала. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djgorro Posted August 30, 2004 Share Posted August 30, 2004 Porednoto 4alga club4e s bonus sled 3h kauboiska sre6ta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted August 30, 2004 Share Posted August 30, 2004 Не е вярно!Водолаза е най-здравото клубче,което познавам.Пък малко по-обективно - естествено,че е западнало сега,щото половината народ си е по селата или курортите,учебната година и тя не е почнала. <{POST_SNAPBACK}> Сългасен !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
November Posted August 30, 2004 Share Posted August 30, 2004 Ех, на мен в събота ми дадоха покана в Папараци, мислех, че ще е някакъв свестен бар, а то чалга. Май ще пропусна откриването. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted August 30, 2004 Share Posted August 30, 2004 Ех, на мен в събота ми дадоха покана в Папараци, мислех, че ще е някакъв свестен бар, а то чалга. Май ще пропусна откриването. <{POST_SNAPBACK}> Ami to nali v PAPARAZI ima i 4alga i druga zala.Zavisi kade si bil.Obiknovenno 4algajiite tam se sabirat v 4etvartak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted August 30, 2004 Share Posted August 30, 2004 Не е вярно!Водолаза е най-здравото клубче,което познавам.Пък малко по-обективно - естествено,че е западнало сега,щото половината народ си е по селата или курортите,учебната година и тя не е почнала. <{POST_SNAPBACK}> Е чак клуб? Кефи ме и мен, защото си падам по кръчми, но ако Водолаза е клуб, то той е клуб на Анонимните алкахолици! :ph34r: :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 30, 2004 Share Posted August 30, 2004 Писач,а ти не се ли числиш към тях?!??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted September 5, 2004 Share Posted September 5, 2004 I vse pak nqkoi hodil li e v Incognito? Kajete kak e? Dovechera mislq da namina s edna tumba macki, a neznam kyde gi vodq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horna Posted September 5, 2004 Share Posted September 5, 2004 Водиш ги в поредната Мека на простотията... Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted September 5, 2004 Share Posted September 5, 2004 да, сериозно, искажете мнение, и се обосновете, ако обичате. хубаво ли е или лошо и какво ви кара да мислите така. благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted September 5, 2004 Share Posted September 5, 2004 Не е вярно!Водолаза е най-здравото клубче,което познавам.Пък малко по-обективно - естествено,че е западнало сега,щото половината народ си е по селата или курортите,учебната година и тя не е почнала. <{POST_SNAPBACK}> Какво му якото на водолаза ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted September 5, 2004 Share Posted September 5, 2004 Писач,а ти не се ли числиш към тях?!??? <{POST_SNAPBACK}> Обичам да пия, по малко да пуша...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
idolmind Posted September 5, 2004 Share Posted September 5, 2004 Само като го видите отвън Инкогнито ви става ясно за какъв кич става въпрос.Досега в Тракия хубава дискотека не е имало няма и да има.Месец -два и ще стане поредната махленска дупка.Пък щом и чалга ще пускат значи работата е ясна.Както някй беше казал това си е чиста перачница на пари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted September 5, 2004 Share Posted September 5, 2004 Аз пък мога да ви кажа, че сте хейтъри и то много. Завиждате на всичко направено добре... И тоя бар няма да затвори близките години, колкото и да ви се иска... Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted September 5, 2004 Share Posted September 5, 2004 вижте, кога ще затвори мен не ме ебава! интересува ме дали си струва да бия път до тракия за един бар. какво има там, как е музиката, озвучение, такива работи. и ако ще си гворите кой какъв е, по-добре на ЛС или на по бира Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted September 5, 2004 Share Posted September 5, 2004 чалга ли бичат там бе? пфу,аз си помислих че току виж направили яко хаус клубче в пловдив..уви Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted September 6, 2004 Share Posted September 6, 2004 Аз пък мога да ви кажа, че сте хейтъри и то много. Завиждате на всичко направено добре...И тоя бар няма да затвори близките години, колкото и да ви се иска... <{POST_SNAPBACK}> Хайде не казвай колеми думи, видяли сме ги такива........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted September 6, 2004 Share Posted September 6, 2004 bati cluba...pop folk club ?! tihichko ne znam kakvo mu e qkoto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted September 6, 2004 Share Posted September 6, 2004 bati cluba...pop folk club ?! tihichko ne znam kakvo mu e qkoto <{POST_SNAPBACK}> То е достатъчно да видиш кичовските бутафории на входа за да ти стане ясно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted September 6, 2004 Share Posted September 6, 2004 Хайде не казвай колеми думи, видяли сме ги такива........ <{POST_SNAPBACK}> Кои са тия дето си ги видял? groover, той клуба и да си струва, след 3 години като навършиш 18, чак тогава ще можеш да го посетиш...имам предвид ако не работи през деня де... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.