Jump to content
BulForum.com

PC problem

Recommended Posts

Hora problema mi e s sledniq:edin frend si sloji igrata yo gi oh(ili ne6to takova) restartna si komputera s nadejdata da trugne i kogato na ekrana se poqviha nadpisite za detectnato cpu , ram , hard ...verifying DMI data(windowsa e XP), PCto se restartna samo.Pri tova zapo4na da se restartira vinagi kogato doide vreme za loading na wina.Ina4e v biosa si vlizam , mislq che vsi4ki komponenti sa hardware-no izpravni no....Po4nah da si mislq che tova e nqkakav mnogo gaden virus.Ta nqkoi ima li si fuckin idea ot kakvo moje da e :( ?

Ако можеш преди да даде момента да load-ва Windows-а пробвай да помпиш F8 и да влезеш в Safe Mode или евентуално да заредиш предишната най-добра конфигурация. Освен това може и глупаво да звучи, ама извади ако има някви дискове от СД-рома или Флопито. В краен случай не го знам тоя твоя приятел как търпи без ПС и чака да му решим проблема :). Аз на негово място щях да Форматна и да преинсталирам, докато чакам ;).

А пък и не знам дали има нещо общо с играта тоя проблем :). Ако можеш делни играта или я ън-инстални да видиш дали е от нея.

слагам си 10% от моя Warn че темата е повече за Win_Appz

За играта Yu-Gi-OH! Power of Chaos аз си я свалих и имам 2 PC-ta с разлика в видео картите PC1 NVidia G-Force 4 MX440 а на друго то нещо с F там кво да е ново и ся е касно и не ми се ходи се рова , та : на тва с MX440 играта не ми трагна по никъф начин освен само с шеар и пак като даде началото и забива ( играта е свалена от warez.ru и зa 2 PC-ta и е качвана по ЛАН ) та от всичко това права извод че играта си трагва само на някой компове е така на RANDOM

а за тва че са се оплескали WINDOWS-skite глупости е тукаhttp://warez.ru:8083/OS/Windows/Microsoft....dows.XP.8.in.1/

аз тва ползвам ( наи вероятно и с други става ) и си качваш HP-to върху старото и копваш ценното от C: ( или което там дето ше го Format )

и само още някои да каже че тва дет казвам е верно , че оплесках едно нещо с тия моите глупости .

опитай да стартираш win-а в safe mode и deinstall тая игра

ако не позволява - честит му вирус :(

и драги ми прятели не всичко се решава с format c:\

има и други като

deltree c:\еди какво си :tongue

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...