xKilleR Posted August 26, 2004 Share Posted August 26, 2004 Prodava se antikvarno radio "Zvezda" (4erveno) lampovo / raboti . Telefon za vryzka : 0897203999 i 0899990212 Cena: 4000$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted August 26, 2004 Share Posted August 26, 2004 Ще имаш по-голям шанс в оказион.бг ...4000 са доста пари Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted August 27, 2004 Share Posted August 27, 2004 Предполагам, че радиото ще е находка за някой колекционер, който е готов да плати такава цена. Щом е антика, тя си има антикварна стойност, която, вероятно е такава и тя е съобразена! Едва ли някой от вас е специалист по антиките, за да давате компетентни оценки! Кво си чешете езиците, никой от вас няма да си го купи! Сега, ако видите обява, че се продава Мерцедес от 1933 в идеално състояние и му искат 500000, пак ли ще почнете с броенето на нули и с пресмятането, колко нови коли могат да се купят с тези пари. Могат, ама не такива! Или пък ще ми сметнете колко чисто новички пощенски марки могат да се купят с парите за "Черното пени", с което и едно писмо до село не можеш да пратиш! Просто има такива неща! Или си мислите, че някой си е пуснал обявата просто ей така и чака накой балък да се хване? Може, ама за да ви гледа сеира! Ако искате, пробвайте и вие да продадете някоя джаджа на произволно избрана цена, да видите, че не става! Само дето си мисля, че в този форум едва ли ще се намери купувач, ама нищо не се знае! Мен, лично, ще ми бъде интересно да го видя на снимка това чудо, просто от любопитство и интерес към техниката! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qzoveca Posted August 27, 2004 Share Posted August 27, 2004 пусни някоя снимка Link to comment Share on other sites More sharing options...
xKilleR Posted August 28, 2004 Author Share Posted August 28, 2004 Zna4i pyrvo tfa radio ne go prodavam az , a edin 4ovek (priqtel) me pomoli da pusna obqvi. Vtoro tfa radio si e antika i ima antikvarna stoinost, koqto v evropa se ravnqva na 10000$, no poneje toi nqma kak da go prodade tam i zna4e ,4e tuka nikoi nqma da mu dade tolkoz go puska na 4000$ . Za syjalenie snimki nqma i toi ne mi dade i az ne namerih v internet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.