kiselina777 Posted May 15, 2016 Share Posted May 15, 2016 Здр Колеги Продавам въпросната карта : ASUS GF GTX660 DirectCU II OC 2GB 192bit DDR5 - Картата е без остатъчна гаранция! Работи коректно и няма проблеми с шумни перки или прегряване! Работила е в SLI режим с друга карта. Продава се поради смяна на двете карти от SLI режима. Към картата има оригиналната кутия и SLI моста. За колеги от форума с повече "стаж" предлагам и 3 дни мъни бек да си тестват картата спокойно. Инфо: https://www.asus.com/Graphics-Cards/GTX660DC2OCPH2GD5/overview/ Тест: Цена : 220лв Не се интересувам от бартери! Моля да не ми се предлагат бартери за каквото и да било! За повече информация , питания моля да ме търсите в скайп! Моля там да ме търсят само заинтересовани хора имащи РЕАЛЕН интерес. Аз съм от Кърджали - За страната Еконт с задължителна опция "Отвори преди да платиш" а за тези които имат възможност с опция "Отвори и тествай преди да платиш" за връзка с мен: скайп:krum44o тел.: 878479727 , 895479727 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiselina777 Posted May 16, 2016 Author Share Posted May 16, 2016 Нова цена 200лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiselina777 Posted May 17, 2016 Author Share Posted May 17, 2016 Картата Продадена! Темата за триене Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.