skazy Posted May 10, 2016 Share Posted May 10, 2016 Купувам годишна винетка. Условията са да е нова, незалепена и с касова бележка. Контакти: тук в темата, ЛС или 0895159122 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeEM0N Posted May 10, 2016 Share Posted May 10, 2016 Има на всяка бензиностанция... Link to comment Share on other sites More sharing options...
skazy Posted May 10, 2016 Author Share Posted May 10, 2016 Знам, че има. Просто някой може да има излишна. Така аз се уреждам с винетка, а човека се отървава от нея, след като не я използва и възвръща част от парите си, дадени за нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeEM0N Posted May 10, 2016 Share Posted May 10, 2016 Условията са да е нова, незалепена и с касова бележка. Контакти: тук в темата, ЛС или 0895159122 Той тоя някой ще си я купи без да я залепя и ще тръгне да се отървава от нея за част от сумата...То е хубаво да си оптимист ама чак пък толкова... Link to comment Share on other sites More sharing options...
skazy Posted May 10, 2016 Author Share Posted May 10, 2016 Хайде сега отвори раздела "продава" и още на първата страница ще видиш обява за продажба на седмична винетка НЕЗАЛЕПЕНА и т.н. Ако имаш други мнения с цел заяждане и упреци към обявата може да ми пишеш на ЛС, за да не спамиш в темата и да го изядеш от някой модератор. Благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FENA Posted May 10, 2016 Share Posted May 10, 2016 Имам винетка, искам и 90лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skazy Posted May 11, 2016 Author Share Posted May 11, 2016 Винетката е закупена за 67лв. от човек от друг форум който ми писа вчера. Темата е за ключ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.