Jump to content
BulForum.com

Фотоапарат Benq DC E820 8.0Mpx,3xzooom

Recommended Posts

Апаратът е перфектен.С карта памет 1GB ! 

Към него няма кабел и зарядно ! 

Цена: 29 лв. 15 лв. 10 лв.

Пловдив  ! може и еконт!

0877925410 или ЛС !

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Апаратът е рефектен.

Перфектен, дефектен, ефектен, рефлектен?

Питам щото оня от другата тема явно е дефектен.

С каква батерия работи, на сайта пише: Литиево-йонна презареждаема батерия (720mAh)

Това някаква стандартна батерия ли е, или си има специална за модела по принцип?

Ей палячо,не ми се прави на интересен ! Батерията е Li-ion като на телефон и се зарежда с универсална щипка за батерии !

Човека ти е задал съвсем коректни въпроси, с какво право ти го наричаш палячо??????

Изтрещял е народа много.

Аз не мисля да влизам повече във форума.

Селския бек продава два фотоапарата, съответно за 5 и за 10 лв в две различни съседни теми.

Този от 5 е дефектен според описанието, а този от 10 - рефектен, което той коригира на перфектен след моя въпрос. 

Буквите Р и Д са на два съседни бутона при ползване на фонетика. И рефектния апарат може да е дефектен, както този от съседната тема.

А аз се чудех дали да си го взема защото цената му е добра и се съмнявах да не би и на тази бройка да и има нещо, за да е 10лв.

Не разбирам почти нищо от фотоапарати, но знам че някои от тях имат набор от допълнителни ефекти, които оказват върху изображението.

Съответно може да съществуват рефлектни и ефектни апарати- такива  с повече функции.

И след като си го купиш идва въпроса как ще го ползваш- съответно с каква батерия работи и как се зарежда.

И тъй като селския бек малумен грозен, освен, че не може да пише грамотно, не може и да мисли, решава да се прави на мъж по форумите.

Айде :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...