groover Posted September 1, 2004 Share Posted September 1, 2004 благодаря, че доуточни. защото аз сотанах с грешното впечатление, че хора с Д+ гледат филми без проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted September 1, 2004 Share Posted September 1, 2004 30k van6en na D+ prez no6ta 90 <{POST_SNAPBACK}> Баси може ли да ми обясни някой защо Икономична тарифа е с 6 лева по-скъпа от Достъпна+ и е по-бавна от нея? Е****л съм му м******а ше се преместа и аз на Достъпна+ ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 1, 2004 Share Posted September 1, 2004 sasquatch това са негарнтирани скорости. Ползва се свободния трафик. Докато при теб е малко вероятно да падне под скороста за която плащаш при Достъпна+ е напълно нормално да падне. Така че сам си прецени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMbo Posted September 1, 2004 Share Posted September 1, 2004 eee stiga ste se oplakva li de... kvo pove4e iskate ... ne stiga 4e seki mesec se uveli4avat skorostite i pak mrankate... Po dobar net ot Evrokom nqma da namerite nikade Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted September 1, 2004 Share Posted September 1, 2004 sasquatch това са негарнтирани скорости. Ползва се свободния трафик. Докато при теб е малко вероятно да падне под скороста за която плащаш при Достъпна+ е напълно нормално да падне. Така че сам си прецени. <{POST_SNAPBACK}> Не споря че скоростите са негарантирани, но от това което чета във форума и чувам от приятели си правя някои изводи, които общо взето са че Икономична тарифа е горе-долу най-нашитата от всички, ще пробвам на достъпна+, бронзова или икономична+ и ще видя ... Тука възниква и въпроса - кой свободен трафик се ползва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted September 1, 2004 Share Posted September 1, 2004 Който не е зает от съседите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 1, 2004 Share Posted September 1, 2004 наистина кой> По 00.00.00.ff ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mafiot Posted September 1, 2004 Share Posted September 1, 2004 sasquatch това са негарнтирани скорости. Ползва се свободния трафик. Докато при теб е малко вероятно да падне под скороста за която плащаш при Достъпна+ е напълно нормално да падне. Така че сам си прецени. <{POST_SNAPBACK}> Защо е нормално да падне при Д+??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted September 1, 2004 Share Posted September 1, 2004 Защо е нормално да падне при Д+??? <{POST_SNAPBACK}> защото на достъпна + по договор имаш 4к(ако не се лъжа).така че всико което получаваш отгоре е един вид бонус който може да изчезне по всяко време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted September 1, 2004 Share Posted September 1, 2004 Който не е зает от съседите. <{POST_SNAPBACK}> Нека си перефразирам въпроса - Д+ и И+ ползват незаетия от всички потребители трафик или за Д+ и И+ има определен отделен трафик? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted September 1, 2004 Share Posted September 1, 2004 Не знам каква е организацията. От всичко, казано от администраторите до сега в най-различни теми се разбира, че се използва 'незаетия трафик'. Кой точно - Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted September 1, 2004 Share Posted September 1, 2004 Не знам бонуси или какво, но бг-то го няма никакво. Все пак би трябвало да е поне 30к, но уви не може да стигне толкова.Локалния е железен остава да оправите бг-то. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIRTUALMANCHO Posted September 1, 2004 Share Posted September 1, 2004 Не знам бонуси или какво, но бг-то го няма никакво. Все пак би трябвало да е поне 30к, но уви не може да стигне толкова.Локалния е железен остава да оправите бг-то. <{POST_SNAPBACK}> Dam i az zabelqzah 4e e taka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted September 1, 2004 Share Posted September 1, 2004 D+ i I+ izpolzvat nezaet trafic ot vsi4kite potrebiteli na ek mislq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted September 1, 2004 Share Posted September 1, 2004 Не знам бонуси или какво, но бг-то го няма никакво. Все пак би трябвало да е поне 30к, но уви не може да стигне толкова.Локалния е железен остава да оправите бг-то. <{POST_SNAPBACK}> при мен не е точно така от аренабг сутринта с 90-100к одеве имам един свален филм с средна скорост 60к пак от арената свалях музика от бубу.то с 30к така че не мога да се оплача Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolen-mozak Posted September 1, 2004 Share Posted September 1, 2004 Veno beshe kazal che ot 1.09.2004 modema e bezplaten e dobre de zakakvo davash takava informasia kato ne e taka dnes bqha dvama moi priatelq da se varjat i kato pitaha na kasata te sa im kazali che nqma takova neshto oshte mislili oshte po tozi vapros no ne e sigorno aide veno kaji mi da li e tochna tvoqta informasia zashtoto dnes sme 1-vi i bi trqbvalo da vleze v sila ot dnes a neshto ne e taka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted September 1, 2004 Share Posted September 1, 2004 Veno beshe kazal che ot 1.09.2004 modema e bezplaten e dobre de zakakvo davash takava informasia kato ne e taka dnes bqha dvama moi priatelq da se varjat i kato pitaha na kasata te sa im kazali che nqma takova neshto oshte mislili oshte po tozi vapros no ne e sigorno aide veno kaji mi da li e tochna tvoqta informasia zashtoto dnes sme 1-vi i bi trqbvalo da vleze v sila ot dnes a neshto ne e taka <{POST_SNAPBACK}> Абе ще бъдат безплатни обаче ще имат договор за 1 година поне така каза вено. Ако не днес то утре или след няколко дена ще бъдат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted September 1, 2004 Share Posted September 1, 2004 D+ i I+ izpolzvat nezaet trafic ot vsi4kite potrebiteli na ek mislq <{POST_SNAPBACK}> Дали е така? Щото ако е така май ще има недоволни + тва не мисля че си компетентен по този въпрос, veno е човека който знае как седят нещата и аз него питам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted September 1, 2004 Share Posted September 1, 2004 Veno beshe kazal che ot 1.09.2004 modema e bezplaten e dobre de zakakvo davash takava informasia kato ne e taka dnes bqha dvama moi priatelq da se varjat i kato pitaha na kasata te sa im kazali che nqma takova neshto oshte mislili oshte po tozi vapros no ne e sigorno aide veno kaji mi da li e tochna tvoqta informasia zashtoto dnes sme 1-vi i bi trqbvalo da vleze v sila ot dnes a neshto ne e taka <{POST_SNAPBACK}> e iz4akai i pri tqh da stigne nowinata twa se pak e ek vinagi taka se e polu4awalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
makatol Posted September 1, 2004 Share Posted September 1, 2004 защото на достъпна + по договор имаш 4к(ако не се лъжа).така че всико което получаваш отгоре е един вид бонус който може да изчезне по всяко време. <{POST_SNAPBACK}> Да, ама по начина, по който се е изразил netrootbg, излиза че при d+ е съвсем нормално скоростта да ти паднe под тази, за която плащаш(~4KB/s). Негарантирана е, но все пак... Според мен потребителите на d+ поделят външния си трафик помежду си като той не трябва да пада под ~4KB/s. Тоест, ако един от тях не използва на max външния си трафик, "подарява" незаетия трафик на останалите. Ситуацията при i+ е аналогична. Но може и да греша... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted September 1, 2004 Author Share Posted September 1, 2004 Iskam da popitam za6to uveli4eniqta v tarifite ne sa otbelqzani v Info kanala.Dreamer predi vreme mi be6e kazal 4e tam posledno se publikuva nova informaciq ama veno kaza ot 1-vi i smetnax 4e ve4e trqq da sa promeneni parametrite,no ne sa.I predi muniti svalqx ot wareza ama za sajelenie s 60 K kakto po staro mu.Dano ne sa varnati starite skorosti na D+ i I+.Za6toto VENO be6e kazal ne6to takova ama dano ne e taka http://warezru.veno.biz/invision/index.php...pic=13631&st=40 vijte kakvo e kazal VENO za D+ i I+ Dano nqkoi me oprovergae i dano ne sam prav EDIT:Resnax si modema svalqm s 90 K ako moje da mi otgovorite na parvata 4ast na posta Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted September 1, 2004 Share Posted September 1, 2004 Подай си пръстчето, да ти захапе ръката. Пичове, недоволните, прочетете си договора - там ясно пише негарантирана. Аз като гледам тази негарантирана 64 в колко пъти отгоре е обикновенно за интернета. Иначе българския си е на 1/2 от локалния И+ съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted September 1, 2004 Share Posted September 1, 2004 В момента се получава, че имам бг, което е доволно единствено през нощта след 1 часа до сутринта до към 10-11 часа, когато се влошава доста здраво и така кара до вечерта до споменатия час. Е това как ви се струва и при всички е така предполагам. Аз съм на Д+. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted September 1, 2004 Share Posted September 1, 2004 petst , su6tata rabota brato .Ne6o bg-peera e vlo6en. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted September 2, 2004 Share Posted September 2, 2004 ... към всички, които биха казали(и казват) "а бе, кво се оплаквате ....": (става въпрос за миналата седмица) когато в продължение на 3 дена ту имаш, ту нямаш нет(поне над 10 пъти на ден ми е спирал за 15-20 мин), когато поддръжката идва и се чуди 1 час къде е проблема, а на следващия ден положението е абсолютното същото как би приел едно спиране на нета дори и за 10 мин?! и когато този интернет го ползваш не само за забавления ..... един доволен, друг недоволен. какъв е проблема? не може всички да сме на едно положение/мнение Абе ще бъдат безплатни обаче ще имат договор за 1 година поне така каза вено. Ако не днес то утре или след няколко дена ще бъдат. ами то и в сегашния договор(на тези с "купените" модеми) пише ".... за срок от 1 година и влиза в сила от датата на подписването му". предполагам, че за този ще има някаква клауза, в която ще се казва че абоната не може да го прекъсне преждевременно. в стария не помня да има такава точка. може и да греша ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.