Jump to content
BulForum.com

Педалетка Piaggio Si

Recommended Posts

Продавам педалетка Piaggio Si в много добро състояние, пали и върви нормално. Не се изисква книжка, регистрация, застраховка и данък. Продава се с пълен резервоар! Всичко е автентично и оригинално, няма преправяно и модифицирано. Може да се види и пробва в Пловдив, жк Тракия. За съфорумци - цена 590 лв.

Колега не подвеждай хората.

За мотопед, дори и с педали е необходима регистрация в КАТ.

Питал съм, иначе който го кара в града рискува да изяде голямо дърво.

Преди време не ги бараха хората с подобни мотопеди, но от скоро и с каска да си видят ли че нямаш номер, особено онези с моторите, догонват те и те спират.

Не споря, но съм говорил с катаджии, те ми казаха това което съм дал и аз като информация. Тези мотопедчета нямат километраж, няма номер на рама и затова няма как да се регистрират. Верно е, че в Закона за движение по пътищата пише че всичко което е с двигател се регистрира, но хайде да отиде някой в КАТ с такова мотопедче и да видим как ще се регистрира на практика по същия този закон, при положение че няма какво да се напише в талона? Ще се съглася с теб, ако ми намериш такова регистрирано в България дори и на снимка!

Преди 10-ина години имах такова, обаче модел "Чао" и го бях регистрирал с всичките му салтанати + данъчното. Отделно и каска, та не е чак толкова проста работата с тия МПС-та.

Не споря, но съм говорил с катаджии, те ми казаха това което съм дал и аз като информация. Тези мотопедчета нямат километраж, няма номер на рама и затова няма как да се регистрират. Верно е, че в Закона за движение по пътищата пише че всичко което е с двигател се регистрира, но хайде да отиде някой в КАТ с такова мотопедче и да видим как ще се регистрира на практика по същия този закон, при положение че няма какво да се напише в талона? Ще се съглася с теб, ако ми намериш такова регистрирано в България дори и на снимка!

По принцип имат номер на рамата и табелка, това че твоя ги няма и нямаш документи е друг въпрос. Допреди два месеца имах педаларка Закс Херкулес, с документи (германско). Макар че в талона му пишеше че е моторно колело и максималната му скорост е 25км. си се е водил на отчет в Германия и си е имал номер. Точно тези документи го продадоха мотопеда и човека вече си го е регистрирал и си го кара законно. Лично аз съм виждал един дядо с тъмно зелено CIAO с пловдивски номер. Неоспорим е факта че 95% от този тип мотопеди са без каквито и да са документи, защото на запад ги бракуват и изхвърлят.

Да споделя и аз докато темата е най-горе. До скоро притежавах Puch регистриран с гражданска данък МПС и т.н. + още 6 такива подобни без номера и възможност за регистрация. Актът който отнесе един познат беше 400 лв. Номер на рамата има, а на двигателя дори и да няма в някои по-нормални страни двигателя се води консуматив. Имах Yamaha 250 без номер на двигателя в талона пишеше "не се чете"

... без номер на двигателя в талона пишеше "не се чете"

Същото пише и в моя талон...само че на колата ми. Но все пак трябва да има някакъв номер поне на рамата...

Задължително. Принципно им е на табелка хваната с 2 нита за рамката, но съм виждал и набити направо на нея. Пък и други работи си трябат - договор, фактура та да си мине през КАТ нормално. Скоро имах ядове с един мотор с гръцки номер, талон и договор + фактура, така и не стана работата та сега трябва да се кара само по гората

• 1 month later...

Продаден, моля темата да се заключи. :closed: :closed: :closed:

п.п. Ако прецени модератора да я премести в друг раздел където да се коментира за КАТ, дядото със зеленото моторче, за табелките хванати с нитчета и прочие.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...