DenisBeljata Posted April 27, 2016 Share Posted April 27, 2016 Здравейте, Търся въздушна или airsoft пушка. Определящи са 3 фактора: 1. Да НЕ подлежи на регистрация - не искам да се занимавам... 2. Да е достатъчно точна за да уцели мишена с размер 4 * 4 см от 15 метра разтояние - това ще очаквам от продавачът да ми демонстрира! 3. На достатъчно ниска цена ! Не ме интересуват пушки, които могат да убият гълъб !!! Търся по-слаба пушка или airsoft такава. Ще се ползва за прогонване на птици, като НЕ желая да ги убивам, а само да ги заболи, за да не се сещат да се връщат. Външният вид не е особено важен. Заради т. 2, предпочитам продавачът да е от Пловдив. Вие сте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted April 28, 2016 Share Posted April 28, 2016 Щом е за прогонване на птици, нещо от сорта може да ти свърши по-добра работа и със сигурност няма да убива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenisBeljata Posted April 28, 2016 Author Share Posted April 28, 2016 По-скоро - не... Все пак имам и комшии, а те не са ми направили нищо, че да ги стряскам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted April 28, 2016 Share Posted April 28, 2016 Всъщност истински гърмеж няма. Ще се опитам да го онагледя: дори да не си пушач, сигурно си виждал някой да прави кръгчета от дим - това е същото, но в голям мащаб и скорост. Както и да е, само дадох идея Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.