blq_blq_m Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 Здравейте, колеги! Продава се лаптоп ACER E1-522-45008G1! Състоянието на машината е перфектно - давам я с преинсталиран Windows 7 x64 от ОРИГИНАЛЕН диск - нищо по системните файлове на ОС-а не е пипано, само е патч-нат с loader-a на DAZ. На 2 години и половина е, преди седмица съм го отворил и почистил от всякакъв прахоляк, вентилаторът е измит, почистен и смазан и в момента нивото на шума е = 0 %. Термопастата е сменена с нова, ARCTIC Температурите са в нормата - около 40-45 градуса за процесора, 50-60 за видео картата и 30 за хард диска. Причина за продажбата е ъпгрейд. Лаптопът е ползван от жена, само филми, клипчета, снимки и интернет. Не е натоварван с игри или тежки бизнес приложения. Лаптопът върви в комплект със зарядно и батерия, която държа да отбележа - почти не е позлвана и държи около 2 часа - оригиналните консумативи са това. Комплектът включва и диск с драйвъри. Единствените забележки са нормалните козметични за всеки лаптоп - драскотини по задната част на капака. По предният панел има само 1-2 видими, всичко друго е гланц. Параметрите са следните: Процесор тип AMD A-series Процесор модел A4-5000 Скорост на процесора 1.5 GHz Размер на L2 cache 2 MB Размер на паметта 8 GB Памет тип DDR3 Максимален размер на паметта 8 GB Брой ядра на процесора - 4 х 1500 gHz. = 6.00 gHz Размер на екрана 15.6" Разделителна способност 1366 x 768 Видео карта тип Интегрирана Модел видеокарта AMD Radeon HD 8330 Твърд диск тип HDD Капацитет на твърдия диск 1000 GB Скорост на твърдия диск 5400 rpm Трансфер на данни Bluetooth Wlan Изводи VGA (D-sub) изход HDMI изход USB Извод за слушалки Вход за микрофон Карта памет Уебкамера Резолюция на уебкамерата 1 Mpx Акумулатор Брой клетки в акумулатора 4 Още параметри Брой портове USB 2.0 2 Брой портове USB 3.0 1 Нумерична клавиатура Да Оптично устройство DVD+/-RW Звукова карта Да Картов четец Да Тегло 2.4 кг Снимки може да намерите тук: http://imgur.com/a/HQkM1 Цена нов, закупен 2014 година - 749.00 лв. Продажна цена в момента: - 349.00 лв. п.п. Мониторът няма изгорели пиксели! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 Off/ Как ми се иска повечето обяви да бяха оформени като твоята, ама не става. П.П. Махам ти едната наказателна точка, която някой ти я е сложил преди доста време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blq_blq_m Posted April 13, 2016 Author Share Posted April 13, 2016 Off/ Как ми се иска повечето обяви да бяха оформени като твоята, ама не става. П.П. Махам ти едната наказателна точка, която някой ти я е сложил преди доста време. Благодаря за това! Само да добавя и за информация, мога да осигуря и оригиналната кутия на лаптопа! Цена: 349.00 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blq_blq_m Posted April 14, 2016 Author Share Posted April 14, 2016 Нова цена: 329.00 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seriozen Posted April 14, 2016 Share Posted April 14, 2016 Май има някакво разминаване в описанието на обявата! "Причина за продажбата е ъпгрейд. Лаптопът е ползван от жена, само филми, клипчета, снимки и интернет. Не е натоварван с игри или тежки бизнес приложения. " Но в темата "Странен рестарт, без никакъв лог..." която сте публикували на 6 Юли 2014г. в която става въпрос за същият лаптоп сте писали "Работата, която съм започнал няма как да не бъде изгубена - програми като Traktor DJ, Ableton Live!, Photoshop изискват да си SAVE-неш работата." Link to comment Share on other sites More sharing options...
blq_blq_m Posted April 15, 2016 Author Share Posted April 15, 2016 Да в момента съм със същия лаптоп, този е на приятелката ми? Тя е тази, която ще си купува нов, затова обясних в обявата, че лаптопът е ползван от жена.. Не виждам нищо странно, лаптопа си работи перфектно, има си и снимки. Отделно синият екран беше следствие на стар драйвър за WIFI.. След нов ъпдейт на Windows-a и сменен драйвър всичко се оправи, но това си е за моя лаптоп. За последният месец съм продал техника за над 4000 лв. на 5-ма различни купувачи, мога да ти дам координати за да ти кажат мнение, като никой от тях не ми е приятел или близък.. Ако нямаш нещо съществено да кажеш по темата моля те недей да спамиш вътре. Нова цена. 319.00 лв. По-малко пари от тези няма да търся, по-добре да остане вкъщи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blq_blq_m Posted April 21, 2016 Author Share Posted April 21, 2016 Устройството е продадено, моля администраторите да закрият темата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.