little Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 Да се похваля. Днес отидох да сменя платката, махнаха ми старата VData и ми сложиха Elixir(мисля). Засега, от 4-5 часа нямам никакъв проблем, като играх Doom 3 и демото на Xpand Rally(не ми тръгваше при VData-та) <{POST_SNAPBACK}> Да ти е честита само дето това е една от най шибаната памет Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 Да ти е честита само дето това е една от най шибаната памет <{POST_SNAPBACK}> Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 <{POST_SNAPBACK}> Kое точно не ти е ясно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 Да ти е честита само дето това е една от най шибаната памет <{POST_SNAPBACK}> Или пък най-шибаната? Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 Или пък най-шибаната? <{POST_SNAPBACK}> И така става Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 Да ти е честита само дето това е една от най шибаната памет <{POST_SNAPBACK}> И кво имаш предвид под шибана. Нали работи, кво искаш повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 Е това ли само е важно? Да работи? Ми тогава например всички да караме москвичи и лади, нали вървят? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 То от тая фирма се чудят и те кои с кво да набутат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 Е това ли само е важно? Да работи?Ми тогава например всички да караме москвичи и лади, нали вървят? <{POST_SNAPBACK}> Видима разлика в производителноста едва ли можеш да откриеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazorGL Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 Да ти е честита само дето това е една от най шибаната памет <{POST_SNAPBACK}> Какъв и е проблема на тази памет все пак? Можеше малко по-подробно... не работи ли какво? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 Какъв и е проблема на тази памет все пак? Можеше малко по-подробно все пак... не работи ли какво? <{POST_SNAPBACK}> Не разбра ли, че хората са маняци и всичко трябва да е Сони и Мерцедес Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 Напротив, мога да открия видима разлика.Една от видимите разлики се нарича Lifetime warranty. Даже и да беше само тя пак щеше да е достатъчно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 Говорим за разлика в бързината, която да откриеш с просто око Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 ХА.. ми едната памет ако върви например на 200 мхз на тайминги 2-2-2-х, а другата на 3-4-4-х разликата ще я видиш,даже ще можеш да я пипнеш...За честоти над 200мхз да не говорим... Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 Видима разлика в производителноста едва ли можеш да откриеш <{POST_SNAPBACK}> Напротив разлика има и то голяма Не разбра ли, че хората са маняци, всичко трябва да е Сони и Мерцедес <{POST_SNAPBACK}> значи човек който си плаща и иска да получи това за което е платил е "маниак" и то най вече когато боклука който са му дали е на цената на по-доброто(а това определено не важи за мерцедес така, че сравнението ти е най малкото "смешно") но какво са виновни хората щом има такива където да ги копуват Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazorGL Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 ХА.. ми едната памет ако върви например на 200 мхз на тайминги 2-2-2-х, а другата на 3-4-4-х разликата ще я видиш,даже ще можеш да я пипнеш...За честоти над 200мхз да не говорим... <{POST_SNAPBACK}> То че има разлика има, но все пак най-лошата памет... малко е прекалено. То и на мен ми се иска Corsair XL, обаче... за сега няма... Link to comment Share on other sites More sharing options...
abatt doom Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 Elexir е по зле и от VData или другата и модификация AData. Пробвай да и пипнеш времената и ще клекне веднага , дано нямаш проблеми с нея .... въпреки , 4е може би бих продал такова животно на най-големия си враг сигурно Offtopic : С комбинация с дъно ASRock :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 То че има разлика има, но все пак най-лошата памет... малко е прекалено.То и на мен ми се иска Corsair XL, обаче... за сега няма... <{POST_SNAPBACK}> Ама нали точно за това говорим че разликата в цената м/у тази(в това число и другите ментета) с Kingston, KingMax и Twinmos e под 10$(10-15лв.) за това според мен това си е слабо казано набутвация не с двата крака ами......... когато става въпрос за някаква голяма разлика бих могъл и да се съглася, но в този случай просто няма начин Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazorGL Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 Е какво излиза, че тази памет е THE WORST MEMORY TO BUY? Така ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
abatt doom Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 Горе долу да, има и по-зле : такива които нямат нито лепенка , нито марка с чипове X , но такива вече са доста голяма рядкост Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 Бих препоръчал на хората които искат да спестят 10-15лв. да си вземат MDT kоято за момента се справя най добре от "по-евтините" ако изобщо могат да се нарекат по-евтини въпреки , 4е може би бих продал такова животно на най-големия си враг сигурно Offtopic : С комбинация с дъно ASRock :allien <{POST_SNAPBACK}> Offtopic : е това определено ми хареса и е доста добро като идея Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazorGL Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 Случайно някои да има впечатления за Infineon? По скалата от 1 до 10? Ако 1 е примерно за Elexir, а 10 примерно за Corsair то къде се пада тази? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 Случайно някои да има впечатления за Infineon? По скалата от 1 до 10? Ако 1 е примерно за Elexir, а 10 примерно за Corsair то къде се пада тази? <{POST_SNAPBACK}> Определено давам 10 за тази марка Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted August 31, 2004 Share Posted August 31, 2004 Определено давам 10 за тази марка <{POST_SNAPBACK}> Смятам, че 8 или 9 е по-справедливо все пак е с малко по високи тайминги от Corsair, но определено бих се задоволил и с нея Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.