Jump to content
BulForum.com

RAM проблем

Recommended Posts

Да се похваля. Днес отидох да сменя платката, махнаха ми старата VData и ми сложиха Elixir(мисля). Засега, от 4-5 часа нямам никакъв проблем, като играх Doom 3 и демото на Xpand Rally(не ми тръгваше при VData-та)

Да ти е честита :) само дето това е една от най шибаната памет ;)

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply
Да ти е честита :) само дето това е една от най шибаната памет ;)

Какъв и е проблема на тази памет все пак? Можеше малко по-подробно... не работи ли какво?

Какъв и е проблема на тази памет все пак? Можеше малко по-подробно все пак... не работи ли какво?

Не разбра ли, че хората са маняци и всичко трябва да е Сони и Мерцедес

Напротив, мога да открия видима разлика.Една от видимите разлики се нарича Lifetime warranty. Даже и да беше само тя пак щеше да е достатъчно.

ХА.. ми едната памет ако върви например на 200 мхз на тайминги 2-2-2-х, а другата на 3-4-4-х разликата ще я видиш,даже ще можеш да я пипнеш...За честоти над 200мхз да не говорим...

Видима разлика в производителноста едва ли можеш да откриеш

Напротив разлика има и то голяма :)

Не разбра ли, че хората са маняци, всичко трябва да е Сони и Мерцедес

:confused значи човек който си плаща и иска да получи това за което е платил е "маниак" :confused :confused и то най вече когато боклука който са му дали е на цената на по-доброто(а това определено не важи за мерцедес така, че сравнението ти е най малкото "смешно") но какво са виновни хората щом има такива където да ги копуват :woot

ХА.. ми едната памет ако върви например на 200 мхз на тайминги 2-2-2-х, а другата на 3-4-4-х разликата ще я видиш,даже ще можеш да я пипнеш...За честоти над 200мхз да не говорим...

То че има разлика има, но все пак най-лошата памет... малко е прекалено.

То и на мен ми се иска Corsair XL, обаче... за сега няма...

Elexir е по зле и от VData или другата и модификация AData. Пробвай да и пипнеш времената и ще клекне веднага , дано нямаш проблеми с нея .... въпреки , 4е може би бих продал такова животно на най-големия си враг сигурно :sayjin

Offtopic : С комбинация с дъно ASRock :allien :ghost :sayjin :sick

То че има разлика има, но все пак най-лошата памет... малко е прекалено.

То и на мен ми се иска Corsair XL, обаче... за сега няма...

Ама нали точно за това говорим :angry1 че разликата в цената м/у тази(в това число и другите ментета) с Kingston, KingMax и Twinmos e под 10$(10-15лв.) за това според мен това си е слабо казано набутвация не с двата крака ами......... :bgrin: когато става въпрос за някаква голяма разлика бих могъл и да се съглася, но в този случай просто няма начин :)

Бих препоръчал на хората които искат да спестят 10-15лв. да си вземат MDT kоято за момента се справя най добре от "по-евтините" ако изобщо могат да се нарекат по-евтини :)

въпреки , 4е може би бих продал такова животно на най-големия си враг сигурно  :sayjin

Offtopic : С комбинация с дъно ASRock  :allien  :ghost  :sayjin  :sick

Offtopic :

е това определено ми хареса и е доста добро като идея :punk

Случайно някои да има впечатления за Infineon?

По скалата от 1 до 10? :P :)

Ако 1 е примерно за Elexir, а 10 примерно за Corsair то къде се пада тази? :lol:

Случайно някои да има впечатления за Infineon?

По скалата от 1 до 10? :P  :)

Ако 1 е примерно за Elexir, а 10 примерно за Corsair то къде се пада тази? :lol:

Определено давам 10 за тази марка

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...