Jump to content
BulForum.com

Декоративна 24-каратово позлатена плочка "Титаник"

Recommended Posts

По повод приближаването на 15- април, датата на която е потънал Титаник, се сетих, че преди време бях купил няколко такива плочки, едната от които е с "Титаник" и ми е излишна. Покритието е 24-каратово, а теглото - 1 тройунция ; перфектна изработка и идеален гланц и от двете страни. Подходяща за подарък или просто да си я сложите в портфейла, защото върви с кутийка, която я предпазва от случайни драскотини върху мекото 24-каратово покритие. Откакто съм я купил не е вадена от кутийката и не е носена никъде - просто я оставих на един рафт при другите позлатени плочки, които имам. Продава се за 10 лева.

10pcs-lot-New-Arrivals-24K-gold-plated-1

10pcs-lot-New-Arrivals-24K-gold-plated-1

Денчев, понеже ти ме попита пръв на ЛС, но питаше за друг модел плочки, специално заради теб бих се лишил от една друга със Статуята на Свободата, която също ми краси един от рафтовете у нас (отново е в кутийка, тежи 1 тройунция, с 24 карата покритие и не е вадена от кутийката досега). Отпред изглежда като на снимката долу, а тук може да видиш как изглежда задната страна, която на мен дори ми харесва повече от предната. Цената е същата - 10 лева.

one-troy-ounce-24k-gold-clad-statue-of-l

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...