Midex Posted April 6, 2016 Share Posted April 6, 2016 По повод приближаването на 15- април, датата на която е потънал Титаник, се сетих, че преди време бях купил няколко такива плочки, едната от които е с "Титаник" и ми е излишна. Покритието е 24-каратово, а теглото - 1 тройунция ; перфектна изработка и идеален гланц и от двете страни. Подходяща за подарък или просто да си я сложите в портфейла, защото върви с кутийка, която я предпазва от случайни драскотини върху мекото 24-каратово покритие. Откакто съм я купил не е вадена от кутийката и не е носена никъде - просто я оставих на един рафт при другите позлатени плочки, които имам. Продава се за 10 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naskogeo Posted April 6, 2016 Share Posted April 6, 2016 Запаси ми я утре . На лични ми пиши , ще я купя в подходящо за теб време . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 6, 2016 Author Share Posted April 6, 2016 ОК, продължаваме на ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denchev Posted April 6, 2016 Share Posted April 6, 2016 Дето се вика,ако колегата се откаже,аз съм на ред. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 6, 2016 Author Share Posted April 6, 2016 Денчев, понеже ти ме попита пръв на ЛС, но питаше за друг модел плочки, специално заради теб бих се лишил от една друга със Статуята на Свободата, която също ми краси един от рафтовете у нас (отново е в кутийка, тежи 1 тройунция, с 24 карата покритие и не е вадена от кутийката досега). Отпред изглежда като на снимката долу, а тук може да видиш как изглежда задната страна, която на мен дори ми харесва повече от предната. Цената е същата - 10 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denchev Posted April 6, 2016 Share Posted April 6, 2016 Става Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.