NightKiller Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Ако някой ми каже как с preatorians + equittes по една дивизия(еквивалентни на мойта войска от медивал) ще бие 2 heavy cavalry + 4x60 peasants( еквивалента на компютърната войска от медивал), с новички войски , използвайки терена, просто ще го черпя каквото иска. Значи preatorians ще се занимават с тежката конница ако конницата не направи началната си атака дето започват да хварчът хората защото това при Медивал го нямаше ще ги задаржът достатачно време за да мога с equittes да мина на бързо през селяните тъй като морала им е страшно нисък ще ги разхварча навсякъде и ако не ми заобиколят конницата спокойно мога да ги прогона през това време праеторянците ще задържат конницата и ще са ги отслабнали с копията дето мятат equittes влизат в гръб и са заобиколени това ще им бутне морала достатачно че да се разбягат....с 2 думи победата е възможна ама с много късмет ама наистина много....и кат се замисля наистина в Rome тактиката е по малко да се надявам че ся в продължението на Medieval тази част от геймплея няя да е пренебрегната! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Значи preatorians ще се занимават с тежката конница ако конницата не направи началната си атака дето започват да хварчът хората защото това при Медивал го нямаше ще ги задаржът достатачно време за да мога с equittes да мина на бързо през селяните тъй като морала им е страшно нисък ще ги разхварча навсякъде и ако не ми заобиколят конницата спокойно мога да ги прогона през това време праеторянците ще задържат конницата и ще са ги отслабнали с копията дето мятат equittes влизат в гръб и са заобиколени това ще им бутне морала достатачно че да се разбягат....с 2 думи победата е възможна ама с много късмет ама наистина много....и кат се замисля наистина в Rome тактиката е по малко да се надявам че ся в продължението на Medieval тази част от геймплея няя да е пренебрегната! съгласен съм напълно с предложената от теб тактика ,само че селяните са 4 дивизии и надали ще паднат от 1 еквити...може и да стане де, ама с много късмет, а аз късмет не обичам, искам тактика. Така че и аз чакам 2-ра част. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 @Baba_qga МИ нямах никакъв проблем с тия две армии да омажа 4 армии селянчета и две конници легионна кавалерия -- те селяните само като допрат до преторианците и бягат, иначе се скътах зад едно камъче едната кавалерия генералската я ударих отсрани с кохортата докато маневрираха , тои удари кохортата отзад с втората му коница аз с моита неговия генерал -- неможах да го убия ма резултата беше 330 изклани - 67 загубени , тествано на карта галия без никакви ъпгрейди по армиите , на медиум . Иначе тия берсекери и в тази версия са ненормални изселват без проблем два легиона , от коницата само паралаксите дават отпор голям и ония ненормалните готическите рицари ли кви бяха Я задай друга ситуация че ми стана интересно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 @Baba_qga МИ нямах никакъв проблем с тия две армии да омажа 4 армии селянчета и две конници легионна кавалерия -- те селяните само като допрат до преторианците и бягат, иначе се скътах зад едно камъче едната кавалерия генералската я ударих отсрани с кохортата докато маневрираха , тои удари кохортата отзад с втората му коница аз с моита неговия генерал -- неможах да го убия ма резултата беше 330 изклани - 67 загубени , тествано на карта галия без никакви ъпгрейди по армиите , на медиум . Иначе тия берсекери и в тази версия са ненормални изселват без проблем два легиона , от коницата само паралаксите дават отпор голям и ония ненормалните готическите рицари ли кви бяха Я задай друга ситуация че ми стана интересно ko да кажа...с едни преторианци си бутнал 4 x 60 селяни...чарджваш с конница, която е лека , тежка конница...сичко може на тоя свят...а за берсеркерите ...не говоря за Huskarles от Viking Invasion, а за първа единица след селяни на Англия....и силно се съмнявам,че на Rome berserkers могат да бият Chataphratcs(въпросът ми е ...в зададената от мен ситуацуия аз казвам ,че имаш 1 преторианс и 1 еквити, 4удя се защо скатаваш ЕДНАТА си кавалерия и кое всъщност ти е другата....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 друга ситуация - 1тежка+1лека конница срещу 8 отряда хоплити - кой е победителя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 @Baba_qga мдам точно една конница и един преториански легион срещу 4х120 селяни и 2 легионни коници резултата го казах ако разцъквам днес ще запазя битката и ще я кача някъде .. RTW 1.5 @Heller12a Обещавам да пробвам рекорда мие някъде там хоплити ма имах и един легион римски мухлиовци ... хоплитите са много зле в град немогат да застанат в редица а докато се наредат след излизане от улица един чардж с тежка конница не остават много живи Edit:хелер --- за тебе http://mtb.veno.biz/heler.rpy 8х80 гръцки Хоплити VS 1 преторианска и една лека кавалерия с по един ъпгрейд и двете .... малко нечесно заради кулите ма казвам че са слаби в град много Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 @Heller12a Обещавам да пробвам рекорда мие някъде там хоплити ма имах и един легион римски мухлиовци ... хоплитите са много зле в град немогат да застанат в редица а докато се наредат след излизане от улица един чардж с тежка конница не остават много живи Edit:хелер --- за тебе http://mtb.veno.biz/heler.rpy 8х80 гръцки Хоплити VS 1 преторианска и една лека кавалерия с по един ъпгрейд и двете .... малко нечесно заради кулите ма казвам че са слаби в град много довечера ще го гледам, ма пробвай на право и равно. ако не стане питай - ще ти дам жокер Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 на равно .... mtb.veno.biz/heler2.rpy @baba и за тебе нещо http://mtb.veno.biz/baba.rpy Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted June 10, 2006 Share Posted June 10, 2006 Ммм, не ми се търси из темата. Та някой знае ли как да си увелича войската на Custom Battle Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted June 11, 2006 Share Posted June 11, 2006 Ммм, не ми се търси из темата. Та някой знае ли как да си увелича войската на Custom Battle Ми от Options има там Unit Scale и даваш Huge увеличава войската както в Custom Battle така и в Campaign SEGA of America съобщиха, че Alexander - вторият официален експанжън за Rome: Total War - ще излезе на пазара на 19 юни. Той ще центрира върху завоевателните походи на Александър Велики. Очаква ви цяла една нова кампания, четири допълнителни фракции, шейсет единици, чисто нов мултиплейър режим и над тридесет часа геймплей. Подробно представяне на оригиналната геймка ще намерите в брой 11/2004 на PC Mania. Източник PC Mania Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 Тея пачове ме нерват...за инсталирането на RTW Alexander иска 1.5 ако имаш само RTW и 1.6 ако имаш и Barbarian Invasion хуу свалям 1.5 иска 1.3 записвам 1.3 и ся кат дам старт на 1.5 пак иска 1.3 а вече съм инсталирал 1.3 и немога да разбера къв му е проблема на тоя пач!!Някой да помага! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 Тея пачове ме нерват...за инсталирането на RTW Alexander иска 1.5 ако имаш само RTW и 1.6 ако имаш и Barbarian Invasion хуу свалям 1.5 иска 1.3 записвам 1.3 и ся кат дам старт на 1.5 пак иска 1.3 а вече съм инсталирал 1.3 и немога да разбера къв му е проблема на тоя пач!!Някой да помага! най вероятно търси оригиналното .ехе Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 най вероятно търси оригиналното .ехе И как въобще някой ще подкара Alexander ако търси оригинално ехе? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted July 14, 2006 Share Posted July 14, 2006 И как въобще някой ще подкара Alexander ако търси оригинално ехе? ми много просто - инсталираш РИМ, пачваш, слагаш александър и СЛЕД ТОВА кракваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted July 14, 2006 Share Posted July 14, 2006 Ясно тва го разбрах ама ся има още един проблем немога да махна играта че да я презапиша....свалих наново 3-те диска на играта давам унинстал и ми дава грешка а без да я махна немога да я запиша и в Add Remove Programs немога да я махна и направо стана пълна каша....идеи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.