Heller12a Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 E da de , ama moje li da se igrae multi kakto obqsnih ? <{POST_SNAPBACK}> само ако сте от една мрежа ЕДИТ: няма ли някой да ъплоудне някъде некракнатото екзе (.ехе) на ТВ-то само Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Хъм и аз днес зацъках играта определно има доста развитие и нови предизвикателства, това което ми направи вчепетление е нещо наречена нощна атака някой тествал лие туй чудо на мен ми дава уж за отметка ма нещо немога го цъкна. Някакви впечетления относно силите на различните фракции ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Тая игра е нещо нечовешко. От това дето го видях днес по-нататък ще са супер големи битки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bultra_Boy Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Kakvi sa nai-vidimkite razliki na expanjana , 4e az sam igral samo originala ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Kakvi sa nai-vidimkite razliki na expanjana , 4e az sam igral samo originala ? <{POST_SNAPBACK}> Ей сега и него слагам и ако забележа нещо дето не съм видял преди ще ти кажа Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF_Shocker Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 igrate e super qka.neska sas 350 4oveka izbix 2650.) <{POST_SNAPBACK}> Suure 350 Royal Bodyguard s\u 2650 Peasants nali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bultra_Boy Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Ей сега и него слагам и ако забележа нещо дето не съм видял преди ще ти кажа <{POST_SNAPBACK}> 4akam Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted October 1, 2005 Share Posted October 1, 2005 Ми не съм особено впечатлен от играта Link to comment Share on other sites More sharing options...
izverga Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 След като си инсталирах играта копирах двата крака и тръгвам да играм аз играта и зарежда известно време и дава ония прозорец "send the problem" или "don't send the problem".Някой да го има същия проблем и да знае как се оправя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord ico Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Имам проблем: Как да излекувам град,защото ми измряха хората в него? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Имам проблем: Как да излекувам град,защото ми измряха хората в него? В началото на реда там дет излизат новините в ляво има информация за чума там си пише кои градове или герой или армий са инфектирани ако е инфектирана армия или герой които се намират в град ги махаш от града и след време чумата ще отмине иначе лек няма ще търпиш загубите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord ico Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 В началото на реда там дет излизат новините в ляво има информация за чума там си пише кои градове или герой или армий са инфектирани ако е инфектирана армия или герой които се намират в град ги махаш от града и след време чумата ще отмине иначе лек няма ще търпиш загубите... Нали като махна армията ония ще се разбонтуват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Нали като махна армията ония ще се разбонтуват. Значи правиш следното и да изкараш армията и да я оставиш тя е обречена на смърт заради чумата....правиш друга армия закарваш я до града без да влиза вътре а някъде от страни....изкарваш заразената армия и я заточваш някъде(тя вече за нищо не става защото е болна) и чакаш града да се излекува сам....къде се намира града?Ако е някъде в централна Европа бунта ще е предимно от селяни и диваци ако играеш с Рим ще ги смажеш с тази армия която си направил и чака на предградията на града....надявам се разбра какво исках да ти кажа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord ico Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Значи правиш следното и да изкараш армията и да я оставиш тя е обречена на смърт заради чумата....правиш друга армия закарваш я до града без да влиза вътре а някъде от страни....изкарваш заразената армия и я заточваш някъде(тя вече за нищо не става защото е болна) и чакаш града да се излекува сам....къде се намира града?Ако е някъде в централна Европа бунта ще е предимно от селяни и диваци ако играеш с Рим ще ги смажеш с тази армия която си направил и чака на предградията на града....надявам се разбра какво исках да ти кажа! Града ми е на Балканският полуостров и моите армии са в Франция и като се разбонтува знамето му е пълно до горе(на бунтовниците).Какво да правя?! HELP!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Ми аз едно време си ги оставях нещата в града след време се оправяха нещата баните са много важни за статусчето , иначе ако е само един град у е някъде по -границата ти с някой недобросъвестен съсед изкърти си всички сгради и го напусни ще стане свободен онзи като иска да се блъска да го превзема щом бунтовниците са толкоз силни ти си направи друга армия и поеми натам и няма закъде да бързаш нали си разрушил 90% от града )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 Абе и аз имам два въпроса на които не съм открил отговор досега. 1. Като играеш с рим ти дава понякога бонус единици които римляните нямат при изпълнение на задачи от сената, при битка избиват няколко как се възстановяват с другите ясно ма с тия ?! Същата ситуация и с наемниците които взимаш из провинцията в която си ?! 2. При ъпгрейда на военната докрина при построяването на последното ниво палат , старите единици са заменени от нови определено по-добри но някак ме дразни ,че няма как да ретрейнвам старите си и опитни единици с новобранците някаква идея едните да стават като другите по някакъв начин ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted January 28, 2006 Share Posted January 28, 2006 Абе и аз имам два въпроса на които не съм открил отговор досега. 1. Като играеш с рим ти дава понякога бонус единици които римляните нямат при изпълнение на задачи от сената, при битка избиват няколко как се възстановяват с другите ясно ма с тия ?! Същата ситуация и с наемниците които взимаш из провинцията в която си ?! 2. При ъпгрейда на военната докрина при построяването на последното ниво палат , старите единици са заменени от нови определено по-добри но някак ме дразни ,че няма как да ретрейнвам старите си и опитни единици с новобранците някаква идея едните да стават като другите по някакъв начин ?! На първия ти въпрос значи като си в града и дадеш Retrain не се ли въстановяват тея единици?Ако не значи не става тва е едиствения вариант На втория значи няма как(поне аз не съм открил) начин старите единици да ги правиш по добри освен пак с тва Retrain им се вдига защита и атака ама да ги ъпгрейдваш незнам.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 неможе с ретрейн римпляните не разполагат с такива единици примерно - гръцки хоплити няма как да ретрейнваш както и наемниците ... ъпгрейди незнам дали могат да имс е качват непомня Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 Според мен тази игра не може да се мери със своите предшественици Medieval и Shogun. Тактичесият елемент е сведен до минимум , единствено графиката е готина , няма почти значение от разположението на войската и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 Според мен тази игра не може да се мери със своите предшественици Medieval и Shogun. Тактичесият елемент е сведен до минимум , единствено графиката е готина , няма почти значение от разположението на войската и т.н. Ей ти ша кажиш я ме нападни в центъра пък аз да ти прасна 4 девизий конници по фланга да видим дали няя да ти се разбягат войниците колкото и да са силни!А за костенурката дет предпазва от стрели?Перфеткно за обсада на замаци!Да не говорим за дългите копия кат събереш 8 и направиш един квадрат вътре със стрелци немойш да ме припариш има си и тактика и графика играта....точно мога да ти кажа че е мноо по добра ако се сещаш на Shogunи и Medieval че една армия цепи един войник и немой да го убие 5 часа определено Rome е по добра....а впрочем ся се очаква да излезе Medieval Total War 2 ей там вече ще е размазващО!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 Na Hard-Hard ili na Hard- Very Hard e dosta po interesno takti4eski i da ru6ne6 otzad s konicata ne se razbqgvat tolkzo lesno ina4e i az 4akam novata versiq :0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord ico Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 Като гледам има бая фенове та да питам може ли да играем в мрежа всеки да е една нация и да се биемза европа(в играта де )?Ако може аре да направим такова нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 Като гледам има бая фенове та да питам може ли да играем в мрежа всеки да е една нация и да се биемза европа(в играта де )?Ако може аре да направим такова нещо. Аз съм 100% ЗА ако може обаче... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted January 29, 2006 Share Posted January 29, 2006 само лан за съжаление за другото трябва оригинална игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Na Hard-Hard ili na Hard- Very Hard e dosta po interesno takti4eski i da ru6ne6 otzad s konicata ne se razbqgvat tolkzo lesno ina4e i az 4akam novata versiq :0 Е, то принципно ако и конница по флангове не може да бие стрелци, какъв е смисълът... просто казвам, че тук по-силната войска бие по-слабата, като тактиката не е от чак толкова голямо значение. На медивъла с дивизия берсеркери и дивизия royal guards бутнах 2 дивизии chivalric knights (за справка- най-силната единица в играта ), които бяха подкрепени от 4x60 пезанти, като мога да се закълна,че и моят , и неговият генерал бяха на 2 звезди , а дивизиите бяха чисто нови. Просто използвах терена и това ,че се защитавах. Ако някой ми каже как с preatorians + equittes по една дивизия(еквивалентни на мойта войска от медивал) ще бие 2 heavy cavalry + 4x60 peasants( еквивалента на компютърната войска от медивал), с новички войски , използвайки терена, просто ще го черпя каквото иска. Теренът в медивал е по-нагънат, има по-голямо значение хълмът, планината и гората, от това с какви войски се биеш. Докато в Рим...явно 1st cohort(най-силните юнити в Rome)явно са имали статут на богове, които ако не ги нападнеш от 4 страни едновременно , не бягат. Да не говорим,че повечето хълмове в Rome не стават за качване, a са само за красота... MEDIEVAl Rome... в Rome хълмовете или присъстват като декор в далечината, или са твърде ниски, или са твърде високи за качване и в крайна сметка са декор на бойната карта.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.