Jump to content
BulForum.com

Rome Total War

xxtm

Recommended Posts

• Replies 139
  • Created
  • Last Reply

Sega veche raboti li ot linka koito e dal Dreamer?

Zashtoto az svalih clone-to i po vreme na instalaciata imashe greshk koito ignore-nah i sled tova ne mi trygna igrata...

Molia ako niakoi e testval tova reloaded da kaje dali vyrvi

Blagodaria vi

chakam taia igra ot 6 meseca :)

Ave na campaings 6to moje samo s rim da se igrae niakoi znaee  li kak se igrae s druga durjava?

Ми аз си мисля, че по-късно като минеш тази ще се отключи и нещо друго.

edit :Сега погледнах форума към официалния сайт. Останалите фракций се отключват в процеса на игра.

Аз битките ги оставям на компютъра. Иначе много се нервя на това, че ако в даден град няма член на семейството(тва като при Наполеон :) ) компютъра прави всичко и то супре смотано. На няколко пъти загубих даден град щтото гражданите въстават след супер калпавото управление на някой град. :angry:. Значи ако завзема град, който е близо до противниковата граница не мога да произвеждам армия освен ако не замъкна член на семейството през полвината карта. Освен това е много смотано, че зимаш провинцията амо след като завземеш града, който и се явява "столица". Влизам аз в някоя територия със супер нагрухтяна армия и по 5 хода търся града да го превзема. :angry:

Ми дюрон на 1300 GF 2 mx-64 ram, 256 ram. Битките на 800Х600 с повечето изключени неща са супер гладки.

Промените са много, неска за 8-9 часа мога да кажа, че играта е много добра. Графиата е промяната, която се забелязва най-лесно. :) . Променили са освен енджина по време на битките и визията на стратегическата карта. Има fog като в Ейджа това е едно от най дразнещите неща-поне за мен. Както писах по-горе вече, за да превземеш територия трябва да владееш града, който и прилежи. Лошото, е че fog-а се разкрива с движението на единиците(те вече не скачат от провинция на провинция, а се придвижват с крака-армията ви представлява 1 пешак, който се мота напред назад) , те имат супер малък раьон на видимост и точки за движение, който се изчерпват постепено(не кано преди 1 провинция за 1 ход) слувало ми се е да тъсря град в северна Африка по над 5 хода.

Самата карта не е лошо нарисувана, но градовете са малко странни. Инъче при битките всичко е супер(макар, че когато единиците тръгнат да тичат са доста смешни)

Останалите новости са свързани с геймплея.

Армиийте вече са по-малки. Обсадата на градовете е доста променена-към по-добро. От време на време получавате мисий- да превземете даден град, да блокирате дадено пристанище. При изпълнение получавате бонуси. Ако не ги изпълните често има негативи.

Идва ред и втората голяма глупост(лично мнение) в играта. Градовете, който превземате биват контролирани от АИ-то на играта. Освен ако не разположите в глада някой член на семейството. Лошото, е че компютъра не ги контролира никак умно.

Amd Atlon 2500+,Windows XP,1024mb ram,Ge force FX5900xt 128 ram,256 bit interface.Igrata vurvi sus si4ko na high i very high kato lagva samo pri OGROMNA povtariam OGROMNA armiq,na demoto lagva6e pove4e ama sigurno e bilo bug.Igrata e mnogo xubava.Sa4etanie ot masivni bitki i diplomaciq,kakto i ot mnogo istori4eski fakti.Ima dva rejima na igra Multy Player i Single Player v single player moje6 da izbere6 da igrae6 na "imperial campaing","historical battles" i "Custume Battles".Na campainga si izbira6 strana,sled tova zapo4va6 kato pred teb e kartata na evropa i triabva da ia zavladee6.Ot na4aloto moje6 da si izbira6 samo s rimskite familii "Juliai","Brutiai","Scipiai".Kato pravi6 progres vuv igrata otkliu4va6 i drugi durjavi kato "Egyptians","Greeks","Macedonians","Germans" i tn.

Na historical battle rejima moje6 da igrae6 na izvestni bitki otbeliazani v istoriata,v momenta sa okolo 6-7 no 6te izliazat i modove za o6te.Na custume Battle rejima si pravi6 sobstvena bitka kato si4ki strani sa otkliu4eni za izbor,izbira6 si da atakuva6 ili da pazi6.Kato paze6tia moje6 da naglasi6 da e v grad.Atakuva6tia izpolzva stulbi za da se ka4i na stenite na grada,batteling rams za da probie portata i catapulti za da razbie stenite ili da "sekne" armiqta.

Kato tzialo igrata e mnogo dobra vuv absoliutno si4ki geim saitove ne sa i dali otzenka pod 9 ot 10.

А някой знае ли защо просто ей така ми изкача прозорче - 'Defeated, Your faction has been wiped out', без битка или някакво друго съобщение ...

Става въпрос за Prologue (туториала). Превзел съм Gauls, също и расата която държеше Рим. И каквото и да правя все ми излиза Defeated, без каквото и да е обяснение ??? :(

А някой знае ли защо просто ей така ми изкача прозорче - 'Defeated,  Your faction has been wiped out', без битка или някакво друго съобщение ...

Става въпрос за Prologue (туториала). Превзел съм Gauls, също и расата която държеше Рим. И каквото и да правя все ми излиза Defeated, без каквото и да е обяснение ??? :(

Може би времето свършва. И на мен ми става така. Инъче целта е да превземеш 10 провинций-то си го пише.

Of sega tegla 1 film4eta i posle 6te trqbva i Rome nai posle da si izteglq.A kakvo da imam v predvid armiite sa po malki?!Nqma li kato v 6ogyn i Medieval opcii za nastroiki spored mo6tnosta na ma6inata?Az sum s athlon 3000mhz 1024ram i 128mb karta i mislq da izsilq vsi4ko do dypka.A v COSTUM BATTLE koi sa igraemite frakcii?I kajete koe e tova fail4e za6toto men xi4 ne mi se igrae s rim(ebasi tupotiqta kak 6a mi kajat nekfi pedal4eta s kfo 6a igram :angry1 )

Имам следния проблем:играя си играта,без компютъра видимо да се затормозява,когато изведнъж той просто се рестартира.Този проблем ми го правеше най-напред на Medieval.Някъде из Read Me-то пишеше,че било хубаво докато играеш играта да не работи никакъв антивирус.Пробвах и restart-овете намаляха,но си останаха.Сега същите проблеми ги имам и с Rome:Total War.Ако някой се сеща за какво става въпрос,да пише,УМОЛЯВАМ ВИ!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...