PiBaTa Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 Ot kade? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 за момента от чужбина. утре.. от warez.ru Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiBaTa Posted September 24, 2004 Share Posted September 24, 2004 Ok ama ne znam kak da izdarja do utre 6a zema malko da igraia full spectrum warrior i 6te 4akam . Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiBaTa Posted September 25, 2004 Share Posted September 25, 2004 Igrata raboti perfectno s nai novia demon nima nikuv smisal da ka4vate na isos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted September 25, 2004 Share Posted September 25, 2004 нз, ще я заменим http://www.warez.ru:8081/gamez2/Rome.Total.War-RELOADED/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nokep Posted September 25, 2004 Share Posted September 25, 2004 Sega veche raboti li ot linka koito e dal Dreamer? Zashtoto az svalih clone-to i po vreme na instalaciata imashe greshk koito ignore-nah i sled tova ne mi trygna igrata... Molia ako niakoi e testval tova reloaded da kaje dali vyrvi Blagodaria vi chakam taia igra ot 6 meseca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted September 25, 2004 Share Posted September 25, 2004 Аз досега играх clone варианта. Саво трябва 1 диск да е активиран с демона. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiBaTa Posted September 25, 2004 Share Posted September 25, 2004 Ave na campaings 6to moje samo s rim da se igrae niakoi znaee li kak se igrae s druga durjava? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted September 25, 2004 Share Posted September 25, 2004 Ave na campaings 6to moje samo s rim da se igrae niakoi znaee li kak se igrae s druga durjava? <{POST_SNAPBACK}> Ми аз си мисля, че по-късно като минеш тази ще се отключи и нещо друго. edit :Сега погледнах форума към официалния сайт. Останалите фракций се отключват в процеса на игра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiBaTa Posted September 25, 2004 Share Posted September 25, 2004 A imago thx pomislix si 4e niama da moje da se igrae s drugi.Ina4e niama6e da ia igraia tazi igra to samo s rim e tupo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neo_Net Posted September 25, 2004 Share Posted September 25, 2004 ackata igra baq bitki a mom4eta qko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted September 25, 2004 Share Posted September 25, 2004 Аз битките ги оставям на компютъра. Иначе много се нервя на това, че ако в даден град няма член на семейството(тва като при Наполеон ) компютъра прави всичко и то супре смотано. На няколко пъти загубих даден град щтото гражданите въстават след супер калпавото управление на някой град. . Значи ако завзема град, който е близо до противниковата граница не мога да произвеждам армия освен ако не замъкна член на семейството през полвината карта. Освен това е много смотано, че зимаш провинцията амо след като завземеш града, който и се явява "столица". Влизам аз в някоя територия със супер нагрухтяна армия и по 5 хода търся града да го превзема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spister Posted September 25, 2004 Share Posted September 25, 2004 Aе кажете на какви компютри ви варви и как Дайте малко инфо Link to comment Share on other sites More sharing options...
tojjig Posted September 25, 2004 Share Posted September 25, 2004 i az se interesuvam ot info za igrata ot va6 li4en opit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted September 25, 2004 Share Posted September 25, 2004 haresva mi pove4e dori i ot medievala:) drazni me samo tova, 4e hastatite nqmat skirmish mode kato velitite.... a dano da moje da se igrae s carthage v hoda na kampaniqta , 4e custom battle malko typo TW at its best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted September 25, 2004 Share Posted September 25, 2004 Ми дюрон на 1300 GF 2 mx-64 ram, 256 ram. Битките на 800Х600 с повечето изключени неща са супер гладки. Промените са много, неска за 8-9 часа мога да кажа, че играта е много добра. Графиата е промяната, която се забелязва най-лесно. . Променили са освен енджина по време на битките и визията на стратегическата карта. Има fog като в Ейджа това е едно от най дразнещите неща-поне за мен. Както писах по-горе вече, за да превземеш територия трябва да владееш града, който и прилежи. Лошото, е че fog-а се разкрива с движението на единиците(те вече не скачат от провинция на провинция, а се придвижват с крака-армията ви представлява 1 пешак, който се мота напред назад) , те имат супер малък раьон на видимост и точки за движение, който се изчерпват постепено(не кано преди 1 провинция за 1 ход) слувало ми се е да тъсря град в северна Африка по над 5 хода. Самата карта не е лошо нарисувана, но градовете са малко странни. Инъче при битките всичко е супер(макар, че когато единиците тръгнат да тичат са доста смешни) Останалите новости са свързани с геймплея. Армиийте вече са по-малки. Обсадата на градовете е доста променена-към по-добро. От време на време получавате мисий- да превземете даден град, да блокирате дадено пристанище. При изпълнение получавате бонуси. Ако не ги изпълните често има негативи. Идва ред и втората голяма глупост(лично мнение) в играта. Градовете, който превземате биват контролирани от АИ-то на играта. Освен ако не разположите в глада някой член на семейството. Лошото, е че компютъра не ги контролира никак умно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiBaTa Posted September 25, 2004 Share Posted September 25, 2004 Amd Atlon 2500+,Windows XP,1024mb ram,Ge force FX5900xt 128 ram,256 bit interface.Igrata vurvi sus si4ko na high i very high kato lagva samo pri OGROMNA povtariam OGROMNA armiq,na demoto lagva6e pove4e ama sigurno e bilo bug.Igrata e mnogo xubava.Sa4etanie ot masivni bitki i diplomaciq,kakto i ot mnogo istori4eski fakti.Ima dva rejima na igra Multy Player i Single Player v single player moje6 da izbere6 da igrae6 na "imperial campaing","historical battles" i "Custume Battles".Na campainga si izbira6 strana,sled tova zapo4va6 kato pred teb e kartata na evropa i triabva da ia zavladee6.Ot na4aloto moje6 da si izbira6 samo s rimskite familii "Juliai","Brutiai","Scipiai".Kato pravi6 progres vuv igrata otkliu4va6 i drugi durjavi kato "Egyptians","Greeks","Macedonians","Germans" i tn. Na historical battle rejima moje6 da igrae6 na izvestni bitki otbeliazani v istoriata,v momenta sa okolo 6-7 no 6te izliazat i modove za o6te.Na custume Battle rejima si pravi6 sobstvena bitka kato si4ki strani sa otkliu4eni za izbor,izbira6 si da atakuva6 ili da pazi6.Kato paze6tia moje6 da naglasi6 da e v grad.Atakuva6tia izpolzva stulbi za da se ka4i na stenite na grada,batteling rams za da probie portata i catapulti za da razbie stenite ili da "sekne" armiqta. Kato tzialo igrata e mnogo dobra vuv absoliutno si4ki geim saitove ne sa i dali otzenka pod 9 ot 10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 PiBaTa ти отключил ли си други раси ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiBaTa Posted September 26, 2004 Share Posted September 26, 2004 Emi Imago v4era kato mi kaza 4e se otkliu4vali v protzesa na igra az vednaga dotar4ax do edno sait4e,zex si ot tam edno fail4e i to mi gi otkliu4i si4kite . Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnny_ji Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 А някой знае ли защо просто ей така ми изкача прозорче - 'Defeated, Your faction has been wiped out', без битка или някакво друго съобщение ... Става въпрос за Prologue (туториала). Превзел съм Gauls, също и расата която държеше Рим. И каквото и да правя все ми излиза Defeated, без каквото и да е обяснение ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 А някой знае ли защо просто ей така ми изкача прозорче - 'Defeated, Your faction has been wiped out', без битка или някакво друго съобщение ...Става въпрос за Prologue (туториала). Превзел съм Gauls, също и расата която държеше Рим. И каквото и да правя все ми излиза Defeated, без каквото и да е обяснение ??? <{POST_SNAPBACK}> Може би времето свършва. И на мен ми става така. Инъче целта е да превземеш 10 провинций-то си го пише. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xxtm Posted September 27, 2004 Author Share Posted September 27, 2004 Да времето свършва... и на мен ми прави същият проблем и ми се струва че вречето е изтекло Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnny_ji Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 axa, zna4i bilo zaradi vremeto. mnogo sam otveqn, daje ne sam i zabelqzal 4e trqbva da prevzema 10 provincii Link to comment Share on other sites More sharing options...
Araslan Posted September 27, 2004 Share Posted September 27, 2004 Of sega tegla 1 film4eta i posle 6te trqbva i Rome nai posle da si izteglq.A kakvo da imam v predvid armiite sa po malki?!Nqma li kato v 6ogyn i Medieval opcii za nastroiki spored mo6tnosta na ma6inata?Az sum s athlon 3000mhz 1024ram i 128mb karta i mislq da izsilq vsi4ko do dypka.A v COSTUM BATTLE koi sa igraemite frakcii?I kajete koe e tova fail4e za6toto men xi4 ne mi se igrae s rim(ebasi tupotiqta kak 6a mi kajat nekfi pedal4eta s kfo 6a igram ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted September 29, 2004 Share Posted September 29, 2004 Имам следния проблем:играя си играта,без компютъра видимо да се затормозява,когато изведнъж той просто се рестартира.Този проблем ми го правеше най-напред на Medieval.Някъде из Read Me-то пишеше,че било хубаво докато играеш играта да не работи никакъв антивирус.Пробвах и restart-овете намаляха,но си останаха.Сега същите проблеми ги имам и с Rome:Total War.Ако някой се сеща за какво става въпрос,да пише,УМОЛЯВАМ ВИ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.