Jump to content
BulForum.com

PC компоненти

Recommended Posts

Здравейте колеги, пак ще пусна да поразчистя малко части.

1. Мощен четириядрен комплект с775. - 260 лв комплекта

Дъно: Gigabyte GA-EP35-DS3R

CPU: Q6600 G0 8мб кеш, клокнат на 3ghz 

Охладител: Arctic Freezer 7 PRO (първата ревизия)

RAM: 2x2gb adata ddr2 800mhz + 2x2gb Transcend ddr2 800mhz с тайминги: 6-6-6-18 (и двата чифта)

Не изгарям от желание да ги продавам, но ще ми е втора резервна система.

Цената на комплекта е: 260 лева. 

Дъно + процесор + охладител 170 лева

Рамта отделно е 60 лв за кит или 110 лева за двата кита

Познавам си добре стоката, и качеството е пари.

Комплекта е свален от личната ми машина след скок към с1150. Служил ми е вярно години наред. Може да работи 24/7 без проблеми. Процесора съм го пробвал на 3,2 но ме мързеше да го закрепя а и няма много разлика в производителноста, и не обичам да насилвам техниката докрай. На 3 гхз мисля, че държеше към 62 63 градуса след часове бърн тест при стайна температура около 24 градуса. С други думи процесора не прегрява и охладителя си върши работата доволно. С термопаста Arctic MX-4 е и винаги е бил с нея. Дъното е работило с вентилатори на чипсета и в добре охлаждана кутия. Винаги след UPS и с качествено захранване. Единия комплект рам е кит (адатата), другия не е (трансцента е и нископрофилен) но си работят без проблемно и се разбират добре (с еднакви тайминги са). Рамта не е клоквана... с процесори се заигравам, но с рам не. Задната планка не е оригинална и е рязана за да стане.

Ако нещо още ви интересува питайте.

Windows 7 оценява процесора и рамта с оценки: 7.3 и за двете (в момента с 4690К на 4,3 гхз ми дава 7,7).

В айда оценки на тестове: CPU Queen: 24500 точки .... Julia: 7200 точки..... CPU Hash: 1880точки

Ето и снимки > http://imgur.com/a/ENSi8

2. Комплект с775 с двуядрен процесор + охлаждане + 2х512мб ддр2  - 50 лева
ConRoe945PL-GLAN + Е4400 + охладител
мога да предложа и рам 2х512мб ддр2 + 7 лв
Частите са останали след ъпгрейд на клиент.

Снимки > http://imgur.com/a/qOcVp

3. Масивна, тежка и здрава кутия за компютър... ПОДАРЯВА СЕ
Кутията има крака които се отварят странично и могат и да се прибират. Има механизми за бързо захващане на дискове и устройства.
Компютъра от който е взета даваше сини екрани когато му скимне... проверих всичко останало и нямаше проблеми. След като го извадих от кутията не показа син екран повече. Пробвах вътре да си сложа стария комплект с775 (че минах на 1150)... но въобще не запали.
Има шейна на която се монтира дъното и с плъзгане (малко трудно) влиза... за да се сваля лесно дъното без развиване от кутията. Пробвах монтаж и с шейната и без шейната и здравия ми комплект не пали в кутията... за това и цената и е такава

снимки > http://imgur.com/a/YLAIf

4. Система за непрекъснато подаване на мастило CISS (СНПМ) за Canon ip4600 + подарък принтер Canon ip4600 с проблем- цена 40 30 20 лева.
В комплект с мастила и резервни чипове саморестартиращи се.
Системата я взех за принтера, инсталирах я... но така и не извадих повече от 20 листа. От седене се и натика въздух в маркучите.
Принтера работеше, но нещо му стана и при придвижване на главата засяда и не иска да се движи.

Снимки > http://imgur.com/a/K1R89

Нещата се намират в Белозем. Могат да се вземат от Белозем или Раковски след уговорка. За други населени места еконт.
За контакти тук на лично или на admin @ belozem.org

Добавям мощен четириядрен комплект с775. - 260 лв комплекта

Дъно: Gigabyte GA-EP35-DS3R

CPU: Q6600 G0 8мб кеш, клокнат на 3ghz 

Охладител: Arctic Freezer 7 PRO (първата ревизия)

RAM: 2x2gb adata ddr2 800mhz + 2x2gb Transcend ddr2 800mhz с тайминги: 6-6-6-18 (и двата чифта)

Не изгарям от желание да ги продавам, но ще ми е втора резервна система.

Цената на комплекта е: 260 лева.

Дъно + процесор + охладител 170 лева

Рамта отделно е 60 лв за кит или 110 лева за двата кита

Познавам си добре стоката, и качеството е пари.

Комплекта е свален от личната ми машина след скок към с1150. Служил ми е вярно години наред. Може да работи 24/7 без проблеми. Процесора съм го пробвал на 3,2 но ме мързеше да го закрепя а и няма много разлика в производителноста, и не обичам да насилвам техниката докрай. На 3 гхз мисля, че държеше към 62 63 градуса след часове бърн тест при стайна температура около 24 градуса. С други думи процесора не прегрява и охладителя си върши работата доволно. С термопаста Arctic MX-4 е и винаги е бил с нея. Дъното е работило с вентилатори на чипсета и в добре охлаждана кутия. Винаги след UPS и с качествено захранване. Единия комплект рам е кит (адатата), другия не е (трансцента е и нископрофилен) но си работят без проблемно и се разбират добре (с еднакви тайминги са). Рамта не е клоквана... с процесори се заигравам, но с рам не. Задната планка не е оригинална и е рязана за да стане.

Ако нещо още ви интересува питайте.

Windows 7 оценява процесора и рамта с оценки: 7.3 и за двете (в момента с 4690К на 4,3 гхз ми дава 7,7).

В айда оценки на тестове: CPU Queen: 24500 точки .... Julia: 7200 точки..... CPU Hash: 1880точки

Ето и снимки > http://imgur.com/a/ENSi8

• 2 weeks later...

Четириядренния комплект се продаде.

Понеже искам да почистя... кутията се подарява.

А дъното с процесор 4400 се сваля от продажба... ще го пробвам като цял компютър скоро но в нова тема.

канона със системата го харизвам на 30 лева всичко.

• 3 weeks later...

Кутията си пасна с едно дъно и ще се продава на цял комп. в друга тема.

За канона + системата нова цена 25 лева

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...