blq_blq_m Posted March 24, 2016 Share Posted March 24, 2016 Цена 300 лв. с джантите Link to comment Share on other sites More sharing options...
dxo Posted March 24, 2016 Share Posted March 24, 2016 Размери на джантата? Беждуболтово разстояние? Централен отвор? Офсетна джантата? офтопик: Струва ли ми се или на част от снимките гумите са на ниво "ограничител" ? И с тези железни джанти... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blq_blq_m Posted March 25, 2016 Author Share Posted March 25, 2016 Размери на джантата? Беждуболтово разстояние? Централен отвор? Офсетна джантата? офтопик: Струва ли ми се или на част от снимките гумите са на ниво "ограничител" ? И с тези железни джанти... Гумите са запазени, пропуснал съм да кача снимката с информацията за джантата. Цена е перфектна за комплекта и състоянието им. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blq_blq_m Posted April 8, 2016 Author Share Posted April 8, 2016 Нова цена на комплекта: 150 лв. ( с джантите ). Заемат ми излишно място, цената е подарък! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.