divanov Posted March 22, 2016 Share Posted March 22, 2016 Купувам запазен(работещ) аспиратор 60см широк, може и 65 в краен случай Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted March 23, 2016 Share Posted March 23, 2016 Имам един Озон ли беше океан ли беше от старите около 1995-2000-та година. Работи, лампите светят. Само трябва дс се почисти. Turn off this option! IdeaTab A2107A-H Turn off this option! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 23, 2016 Share Posted March 23, 2016 И аз имам един монтиран Conegliano с 2 вентилатора (с размери 60х49, преди няколко години го взех от Техномаркет), но е доста шумен и практически не го пускам, защото ме изнервя. Понеже е сложен в кухнята, от горната страна е доста мръсничък, но не смятам да го чистя, защото ще ми отнеме доста време, пък и нямам желание, та ако го искаш в това състояние...примерно за 10 лв., ще си направя труда да го размонтирам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 24, 2016 Share Posted March 24, 2016 За тия 10 лева веднага ще го взема аз.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
divanov Posted March 24, 2016 Author Share Posted March 24, 2016 Тука нема ред бе кво става ся тука Ако не го харесам ще остане за теб, но нека съм пръв, че темата все пак е моя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.