krasho Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 Продавам мобилни телефони, които са ми вече излишни. Купувани са нови от мен и съм единствен собственик. Продават се с окомплектовката, с която идват от магазина. По спомен не са кодирани и работят с карти на трите оператора. Последно работеха без проблеми, но тестът ще е задължителен от евентуалния купувач. Всички батерии карат по няколко дни. 1. НТС A310 explorer - чисто нов заден панел и кабел за зареждане. На екрана е лепенката от стария скрийн протектор, който е свален. Оригинално слушалки няма в комплекта. Не са правени опити за инсталиране на нещо различно от Андроида с който е дошъл. Цена 55 50 35лв. 2. Nokia Asha 210 DS има следи от употреба, но нищо фрапиращо. Върви с зарядно и хендсфрий. Цена 55 50 35лв. 3. Sony Ericsson C510 - има следи от употреба по ъглите, но нищо фрапиращо. Върви с кабел за компютър, хендсфрий и зарядно. Цена 35 30 25лв.Продаден За Пловдив лично предаване, за другите градове куриера е за сметка на получателя. За контакти на ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasho Posted March 27, 2016 Author Share Posted March 27, 2016 Лека корекция на цените. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasho Posted April 16, 2016 Author Share Posted April 16, 2016 Корекция на цените. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.