Hammer Posted August 25, 2004 Share Posted August 25, 2004 Не смятам че точно Ивет Лалова е наи-красивата атлетка в Атина.Може да е страшно добра в дисциплината си (незнам,не гледам олимпиадата),но има много по-красиви атлетки от нея,съдейки от сайта който видях.Нищо че е сънародничка ,факта си е факт.Няма да гласувам за нея. Ей това е мъжка приказка. Браво. Гласувайте по съвест за тази, която най- много ви харесва. Това, че някоя е българка не я прави автоматично най- красивата. С този шовинизъм до никъде няма да я докараме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted August 25, 2004 Share Posted August 25, 2004 ei otvorko SAMO BOTEV <{POST_SNAPBACK}> Аре нема нужда да се заяждате Има ли една тема без това Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted August 25, 2004 Share Posted August 25, 2004 Гласувах за Ивет. Верно, че кефи. Ама чак пък най-красива . Да играеше плажен волейбол поне, ами то - спринт . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hammer Posted August 25, 2004 Share Posted August 25, 2004 ei otvorko SAMO BOTEV Проблем ли видЕ? А? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evi^^ Posted August 25, 2004 Share Posted August 25, 2004 Аз естествено,че ще подкрепя Ивет!Та нали затова сме БЪЛГАРИ!!! Но няма и да дам на другите момичета по 1 точка,защото има и сред тях красиви и няма да е честно да гласувам с по 10т. само за Ивет ,тъи като е българка,и да пренабрегвам останалите момичета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted August 27, 2004 Share Posted August 27, 2004 чудя се само как все още никой не е направил скрипт за автоматично гласуване и да им стопим сървъра както се случи с АлДжазира , когато се бяха объркали да псунат poll макар и на арабски. така и не посмяха да покажат резултатите . гледайте да не прекалявате, за да не ни дисквалифицират пак участника. и без тва на тая олимпиада ни раздават предимно брадви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 27, 2004 Share Posted August 27, 2004 чудя се само как все още никой не е направил скрипт за автоматично гласуване и да им стопим сървъра както се случи с АлДжазира <{POST_SNAPBACK}> Защо мислиш, че това не е направено? Нашето момиче е на първо място, и то с доста над останалите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lyv4o Posted August 27, 2004 Share Posted August 27, 2004 Е аз пък не видях нито една по-красива от нашата българка. Ако за вас красотата се измерва в секси снимки само мога да ви кажа "БРАВО". А че съм шовинист да такъв съм, но преди всичко съм българин и уважавам всичко българско. Тва за господата с проамерикански настроения. Аз заставам твърдо зад Иветчето... И не с десет, ами с твърди осемнадесет! Е, сега, заставам и зад другите девойки, ама не толкова твърдо... Ако ма разбирате на къде бия... Абе ov3rm4n утрепа ме с тва твърдо Ше го усетат те си мисля. Ама най вече Иветчето щото там си най твърд Пич,нищо лично,ама в ред ли си ? Ако ти трябва нещо - доктор,хапчета ,само кажи Ще те уреда при най-добрите специалисти в Пловдив ,ако не друго,поне болнични ще ти дадат,защото май имаш нужда от почивка След като сам си признаваш че си шовинист,зашо изобщо смееш да упрекваш другите за вкуса им бе ? Виждал съм Ивет на живо,имаме даже една обща позната,знам колко е красива,но има доста по-красиви от нея атлетки бе пич.Само затворено подсъзнание като твоето може да пренебрегне красотата на другите момичета и да гласува за нея само защото била Българка .Че е привлекателно момичето - да,но чак пък най-красива ?! Глупости! И не става въпрос за секси снимки тука,нито за про американски настроения.Що за камара глупости си изписал ?! Да беше казал само : гласувах за нея щото е нашо момиче,без да обвиняваш останалите,че не са същите шовинисти като тебе. Пич в ред съм си съвсем. Доктор не ми требва ама на теб май ти требва. Тоя ферман дет си го изписал се събира точно в 3 реда. Ама може да те кефи да пишеш надълго. може да се събере и на 1 ред ако става на въпрос ,но това е без значение.Ти си просто олен шовинист.Който не вярва ,да ти прегледа мненията.Ако го бях направил порано,изобщо нямаше да си наравя труда да ти отговарям,просто без обида го казвам : наистина нещо май си много изморен и ти трябва доктор. Под достойнството ми е да ти давам отговор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted August 27, 2004 Share Posted August 27, 2004 Аз заставам твърдо зад Иветчето... И не с десет, ами с твърди осемнадесет! Е, сега, заставам и зад другите девойки, ама не толкова твърдо... Ако ма разбирате на къде бия... Обаче ако ще ме призовавате да застана и зад Изабела - забравете, омеква ми патриотизма веднага... На нея и отпред не бих й застанал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted August 27, 2004 Share Posted August 27, 2004 Е аз пък не видях нито една по-красива от нашата българка. Ако за вас красотата се измерва в секси снимки само мога да ви кажа "БРАВО".А че съм шовинист да такъв съм, но преди всичко съм българин и уважавам всичко българско. Тва за господата с проамерикански настроения. <{POST_SNAPBACK}> Пич,нищо лично,ама в ред ли си ? Ако ти трябва нещо - доктор,хапчета ,само кажи Ще те уреда при най-добрите специалисти в Пловдив ,ако не друго,поне болнични ще ти дадат,защото май имаш нужда от почивка След като сам си признаваш че си шовинист,зашо изобщо смееш да упрекваш другите за вкуса им бе ? Виждал съм Ивет на живо,имаме даже една обща позната,знам колко е красива,но има доста по-красиви от нея атлетки бе пич.Само затворено подсъзнание като твоето може да пренебрегне красотата на другите момичета и да гласува за нея само защото била Българка .Че е привлекателно момичето - да,но чак пък най-красива ?! Глупости! И не става въпрос за секси снимки тука,нито за про американски настроения.Що за камара глупости си изписал ?! Да беше казал само : гласувах за нея щото е нашо момиче,без да обвиняваш останалите,че не са същите шовинисти като тебе. @Lyv40 Пич в ред съм си съвсем. Доктор не ми требва ама на теб май ти требва. Тоя ферман дет си го изписал се събира точно в 3 реда. Ама може да те кефи да пишеш надълго. може да се събере и на 1 ред ако става на въпрос ,но това е без значение.Ти си просто олен шовинист.Който не вярва ,да ти прегледа мненията.Ако го бях направил порано,изобщо нямаше да си наравя труда да ти отговарям,просто без обида го казвам : наистина нещо май си много изморен и ти трябва доктор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Original`Prankster Posted August 27, 2004 Share Posted August 27, 2004 Абе Лалова е яка, ама можеха и по - яка снимка да и сложат д**а. От мен 5 за всички (1+1+1+1+1) и 50 за Лалова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted August 27, 2004 Share Posted August 27, 2004 Бива, бива! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted August 27, 2004 Share Posted August 27, 2004 Ивет Лалова , Удар в десятката Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted August 27, 2004 Share Posted August 27, 2004 абе, ние сме голяма мафия. където има такава инициатива българското винаги печели, но предполагам пак ще направят нещо за да реснат оценката. мама им! десятка за ивет! да е жива и здрава и да коли наред Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 27, 2004 Share Posted August 27, 2004 Не ми харесва момичето, ама айде, този път ще съм БЪЛГАРИН и ще гласувам за нея Да не кажете после , че не милея за родното! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freely Posted August 27, 2004 Share Posted August 27, 2004 awe nqma takiva da ne ti haresva-glasuva6 i tva e:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzvetelina Posted August 27, 2004 Share Posted August 27, 2004 Tochno taka,Freely! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenix Posted August 27, 2004 Share Posted August 27, 2004 Mi az glasuvah za Ivet ne samo za6toto e Bulgarka a za6toto naistina mislq 4e zaslujava ocenka 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted August 28, 2004 Share Posted August 28, 2004 Аз пък гласувах за Ивет с 10,а за сички останали с 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted August 28, 2004 Share Posted August 28, 2004 Абе всички,които казвате,че е много красива,че е направо върхът,не знам,закъсали за секс ли сте или нещо друго,но девойката въобще не е хубава.Не е плашило,но все пак да я изкарате толкова красива.Нека бъдем реалисти.Какво като е българка,гоооляма работа.Ако някой ден изникне класация за най-красив педераст ще възхвалите ли Евгени Минчев само защото е българин????Бахти и превземките,велики българи.Хайде живи и здрави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted August 28, 2004 Share Posted August 28, 2004 Абе всички,които казвате,че е много красива,че е направо върхът,не знам,закъсали за секс ли сте или нещо друго,но девойката въобще не е хубава.Не е плашило,но все пак да я изкарате толкова красива.Нека бъдем реалисти.Какво като е българка,гоооляма работа.Ако някой ден изникне класация за най-красив педераст ще възхвалите ли Евгени Минчев само защото е българин????Бахти и превземките,велики българи.Хайде живи и здрави. <{POST_SNAPBACK}> и ти си прав но погледни и от друга страна всеки човек си има вкус може да си я харесват кой знае Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeQuila^^ Posted August 28, 2004 Share Posted August 28, 2004 66 na teq samo krakata im sa hubavi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted August 28, 2004 Share Posted August 28, 2004 Абе всички,които казвате,че е много красива,че е направо върхът,не знам,закъсали за секс ли сте или нещо друго,но девойката въобще не е хубава.Не е плашило,но все пак да я изкарате толкова красива.Нека бъдем реалисти.Какво като е българка,гоооляма работа.Ако някой ден изникне класация за най-красив педераст ще възхвалите ли Евгени Минчев само защото е българин????Бахти и превземките,велики българи.Хайде живи и здрави. <{POST_SNAPBACK}> Аз не съм казал,че е красива,но пък понеже е българка и за това...не,че германките и другите тлъсти мутри са по-хубави ама айде... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 29, 2004 Share Posted August 29, 2004 I az glasuvah s 10 ne 6toto e koi znae kolko krasiva a za6toto vse pak Balagrite trqbva se podkre@qme a ne da si podalame dineni kori!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freely Posted August 29, 2004 Share Posted August 29, 2004 Аз пък гласувах за Ивет с 10,а за сички останали с 1 <{POST_SNAPBACK}> i az taka-za vsi4ki drugi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.