bakara Posted August 25, 2004 Share Posted August 25, 2004 Органаизера има 128КВ памет но НЕРАБОТИ Незнам какво точно му има Очаквам само сериозни оферти Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_niki1 Posted August 25, 2004 Share Posted August 25, 2004 davam 1 lv . za6toto ne raboti dago otvora samo dago razgloba mi trqqq Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted August 25, 2004 Author Share Posted August 25, 2004 davam 1 lv . za6toto ne raboti dago otvora samo dago razgloba mi trqqq <{POST_SNAPBACK}> Тва добре ама за тоя лев се замислям кое да ти дам батериика или капачето на батериите които между другото са 2хААА Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 25, 2004 Share Posted August 25, 2004 Магазинската цена на работещата машинка е 8-10 лева! Колко очакваш за неработеща?!? Ти дори не си уточнил какво й има и дали изобщо може да се ползва за нещо! Да ти предложат 20 лева хората? Верно, яко е, ама хората не пасат трева... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted August 25, 2004 Author Share Posted August 25, 2004 Магазинската цена на работещата машинка е 8-10 лева! Колко очакваш за неработеща?!? Ти дори не си уточнил какво й има и дали изобщо може да се ползва за нещо! Да ти предложат 20 лева хората? Верно, яко е, ама хората не пасат трева... <{POST_SNAPBACK}> Виж ``шампионе на БЪЛГАРИЯ`` не знам къде си я видял тази магазинска цена ама ако наистина знаеш къде го има това за 8-10 лв ,а не си правиш вятър на устата еи така да става лаф бих бил благодарен да ми го покажеш магазина или сергията та а си зема още един Органаизер работещ А за цени от рода на левче желязно мога да кажа че с толкова пари човек трудно намира място където да пие една бира Link to comment Share on other sites More sharing options...
dj_niki1 Posted August 25, 2004 Share Posted August 25, 2004 dobre de 1.20 da ima za bira pak ako si gaze 6ati dam i 1.50 moje da iska6 dae pii6 v TRIMONA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted August 25, 2004 Share Posted August 25, 2004 Складовете на TCM, магазинчета на TCM и малки книжарнички с много боклучета в тях. НИКОГА НЕ СИ ПРАВЯ ВЯТЪР НА УСТАТА!!! Говоря само ако имам какво да кажа! Освен всичко останало, и аз го имам това, купувал съм си го с лични пари и знам колко струва и колко е качестнено!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted August 25, 2004 Author Share Posted August 25, 2004 Внимание стоката е вмирисана и развалена(Teddy-King го потвърди) така че пази се народе и Teddy-King ако говорим за работещо такова чудо много ме съмнява дали ще се намери на тия така хубави магазински цени Които купува развалено и вмирисано при мен да го търси не в книжарници и ТСМ-ми И пак относно бирата то човек като пие една му се припива и още една и тнт Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Nicolaeff Posted August 26, 2004 Share Posted August 26, 2004 /оффтопик А бе пич ти на колко годинки си? /оффтопик Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted August 26, 2004 Author Share Posted August 26, 2004 АЗ ли ве ДИДЖЕЯ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted August 26, 2004 Author Share Posted August 26, 2004 Моля модераторите да закрият темата виждам че това продаване нема Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLADE Posted August 29, 2004 Share Posted August 29, 2004 kaji kva cena mu iskash ? ili pone kaji za kolko si go kupil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.