Jump to content
BulForum.com

ONE LIFE ONLY!!! (OMGZ!)

w00x

Recommended Posts

Притесняваш ме - ако Калигула не беше в историята щях да се обзаложа, че си се прибрал от там  :grin:

Така или иначе обаче си виновен:

1. Осигури повече медийно внимание на Жоро, отколкото всичките му 6 последователи. (при това без да се разбере дали Теди или Ана е любовница)

2. Бутнахме му рейтинга в imdb (поне аз и Галин)

3. Всички розови икони, които ще последват са на твойта сметка, да знаеш :moon:  

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

4.Оформи се епичен спор дали съзнателно е заимствал чужда творба.Без това да значи,че неговото е творение.

П.С.Във всеки друг форум-без датата може би,на тази тема отдавна щяха да и сложат катинар. :smile1:

On 2/12/2017 at 8:28 AM, galaxi said:

4.Оформи се епичен спор дали съзнателно е заимствал чужда творба.Без това да значи,че неговото е творение.

Парадокс, нали? Това само Визиото може да го направи - хем да не негово, хем да взаимства отнякъде. :grin:  Но и Виден не е виновен, че спори...това си е характер, от който не можеш да избягаш, пък и никога не се е пробвал да лупва семпли с програми и да сглобява "авторски" композиции, които после да се окажат чужди, щото мат'рялът за луповете бил чужд, че и даже е изпуснал възможността пътьом да уцели тоналността и темпото на един хит от '18-та година. :lol:

On 2/12/2017 at 8:28 AM, galaxi said:

Във всеки друг форум-без датата може би,на тази тема отдавна щяха да и сложат катинар. :smile1:

Така си е...в други форуми да, но в Булфорум - не. Тука всички модератори са пидираси да ги ева... :popcorn-and-drink-smiley-emotic

On 2/12/2017 at 5:11 AM, RaptoR said:

Притесняваш ме - ако Калигула не беше в историята щях да се обзаложа, че си се прибрал от там  :grin:

Така или иначе обаче си виновен:

1. Осигури повече медийно внимание на Жоро, отколкото всичките му 6 последователи. (при това без да се разбере дали Теди или Ана е любовница)

2. Бутнахме му рейтинга в imdb (поне аз и Галин)

3. Всички розови икони, които ще последват са на твойта сметка, да знаеш :moon:  

Така първо Калигула не е в историята да ти кажа, просто е на друго място :D Не са му любовници тези двете, защото е женен за братовчедката на Теодора :) И трето: ще снимат нова част даже си търсеха ентусиасти :D

On 2/13/2017 at 6:12 PM, NEO_DDT said:

Така първо Калигула не е в историята да ти кажа, просто е на друго място :D Не са му любовници тези двете, защото е женен за братовчедката на Теодора :) И трето: ще снимат нова част даже си търсеха ентусиасти :D

Притеснявам се, че си толкова добре информиран по всичките въпроси...

On 2/13/2017 at 7:01 PM, netrootbg said:

Притеснявам се, че си толкова добре информиран по всичките въпроси...

Ами млад човек съм, който живее в Пловдив и е запознат с нощния живот, за другото ги познавам лично просто :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...